ja bih uzeo roamer pošto nighthawka već imam
meni je ovaj roamer zapao za oko,baš sam se razmišljao ovog leta da ga uzmem,ali su novci otišli na drugu stranu
ja bih uzeo roamer pošto nighthawka već imam
meni je ovaj roamer zapao za oko,baš sam se razmišljao ovog leta da ga uzmem,ali su novci otišli na drugu stranu
U zdravlju da ga nosis tvrtko
Sad sam se vratio iz Bomara u Knezu imaju puno satova u prodavnici stvarno odlican izbor. Pogledao sam oba sata i stvarno su dobri,Roamer me je posebno iznenadio cifer mu je fenomenalan kuciste je nesto sjajnije i kicastije po mom ukusu a Citizen svi znaju kako je dobar,ali oni ne cakcu kad ih stavim na uho,a kad su na ruci ne osecam kako se pomera klatno i kako je sat ziv,za mene su kvarcni satovi jednostavno samo merni instrumenti i nista vise od toga jednostavno nemaju dusu bar po meni. ali mi je zato zapao na oko ronilacki Citizen automatik
E Sindjelu ovaj ronilac je vec nesto,upravu si za kvarcne ipak je to nesto mrtvo(izvinjavam se ljubiteljima kvarcasa). Nego ako vec kupis ovog divera kao sto rece vza svaki dan,sta bi za onu pozajmicu HEUERA?
Au , brate mili... pa meni upravo zbog izrečenog, Roamer ne bi igrao ulogu. Treba da kupim sat, koji me ne odoljivo podseća na neki drugi sat.... ne, ne sinak, to ne treba da bude sedisfakcija. Sat koji kupim treba da odiše karakterom sopstvenim, a ne da mu nabacujem lažni karakter zarad drugog skupljeg modela, koji sebi ne mogu priuštiti. Ja sam imao par postavljenih komentara, vezano za sličnost Citizena (koji sam kupio) i Glashutte koji mi se puno svideo. Sličnost u izgledu postoji, ali nije to razlog moje kupovine. Naprotiv, to mi je bio negativn poen za kuovinu, sve dok nisam uživo video sat i uverio se da isti taj Citizen opseduje sopstveni karakter, a ne samo sličnost nekog meni omiljenog sata iz više klase. Tad je kupovina bila kompletirana. Ja da gledam u sat, a vidim neki drugi u njemu, nema nikakvih šansi, jer ne želim lagati i ložiti samog sebe. To je po meni ogavno. Živim svoj život u reali, koliki mi je jorgan, toliko pružam noge, u suprotnom bih voleo i kopije satova !!! Šta je poenta priče... pusti ti sličnosti i kopiranja, jer je to magnet izričite kompleksije. Pogledaš , recimo taj Roamer, ali ga gledaš kao Roamer a ne kao Zenit i sl. Ne tražiš u njemu neki svoj lek ili utehu za onim što trenutno ne možeš da kupiš, već ga gledaš realno , ono što on predstavlja i ono što on jeste, a ne kao kopiju nekog skupljeg modela, koji trenutno ne možeš imati. Ja da sam samo u jednoj sekundi pri probi sata video u njemu neki drugi sat, nikada ali nikada ga ne bih kupio, jer za mene nema sopstveni karakter. Takav sat mi ne treba, jednostavno nema svoju "ličnost" . Kada vidiš uživo taj Roamer i on ti se dopadne onakav kakav jeste, da ti u tom trenutku ne padne na pamet nikakav Zenith ili bilo koji brend na pamet, onda je model spreman za "zapakovati" . Svaka asocijacija na neki drugi brend, spada u "hranu" tamne strane svoje ličnosti, veruj mi...
Još jedna bitna stvar ... odakle vam ideja da se potpisom "swiss made" stiče sigurnost u kvalitetu !?! Pa to je najveća zabluda svih ne upućenih ljudi u "svet satova" !!! Da li verujete u sve proizvode (bilo kakve vrste) , koji na sebi imaju gravuru "made in Germany" ? Ne, većina ne veruje, jer ta vrsta prevare je odaaaavno izbledela...
Poslednja ispravka: backarelli (2.8.2012. u 21:33)
Zagore ali mi moras obecati da ces ga cuvati,maziti i paziti
Kvarcni satovi su sve,samo ne mrtvi. Ozivljavaju se pomocu elektrošokova.
...ako ti se dopao taj diver, sa njim sigurno nema greške ! Imala ga je nekolicina članova foruma, samo pohvale, odličan sat .
Bookmarks sajtovi