Ja bih u ovom slucaju izabrao Citizen.
Moj glas za CITIZEN.
Koliko je sada ovaj Roamer? Svojevremeno je bio oko 10000, na nekom popustu.
35990 kod Bomar-a.
...još jedan glas za Citizen. Ako već nisi, predlažem ti da oba modela vidiš uživo. Meni se izgledom ne vidjeno svidja Roamer, medjutim (pošto sam imao prilike , da oba modela pogledam u radnji) u ruci "swiss made" izgleda kao igračka u odnosu na ovaj Citizen.
...da je tolika razlika u ceni, Roamer bi svakako bio bolji izbor. Ja stvarno nigde nisam video toliki popust za taj sat... čak je i na stranim on-line berzama , polovnjak daleko skuplji.
Zaboravih : fotogeničnost je takodje na strani Roamer-a (u odnosu na Citizen), te se uživo drugačiji osećaj stekne, pogotovu ako bi se ova dva modela uporedila.
Poslednja ispravka: backarelli (1.8.2012. u 21:31)
Svojevremeno je 1 član kupio taj Roamer za ~10000, i nije hteo da ga slika za forum, pa je banovan, potražiću temu.
Roamer - look alike Zenith Striking tenth
Dakle za 10000 je super kupovina, ali za 30+
Poslednja ispravka: Milanche78 (1.8.2012. u 21:47)
Jos jedan glas za Citizen.
edit: ovaj je izmislio kupovinu, obican provokator, vidi se.
Poslednja ispravka: 23jewels (1.8.2012. u 21:56)
Za vikend cu otici do DC da pogledam Roamera jer ga nisam video uzivo a na slikama bas dobro izgleda,a Citizena sam video i probao i svidja mi se a cuo sam da ga i nasi piloti u velikom broju koriste pa pretpostavljam da je dobar. Inace ne nosim kvarcne satove,ali moram kupiti jedan da mi bude radni da ove moje vintage mehanicke ne rabim i ostecujem vec samo da ih glancam i nosim u posebnim prilikama...
A taj Roamer je cak 8000 skuplji od Citizena jer daju 20 % popust na njega ako im se odnese neki kvarcni stari sat moze i pokvaren
Bookmarks sajtovi