Pozdrav svima!
Nov sam ovde i poprilicno laik u svetu satova, ali otprilike znam sta zelim.
U igri su tri sata, prvo sam se zalepio sa Promaster Sky, ali je cena u Bomaru oko 56000, pa sam video ovaj sa linka
Elegant
Da bih listajuci forum video jos ova dva
Citizen AT0360-50E
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Razlika u ceni nije mala, licno mi je na oko najzanimljiviji ovaj sa prvog linka zbog jednostavnosti, citljivosti i interesuju me samo osnovne funkcije (bez racunanja potrosnje goriva i sl), ali kada sam video ova dva sa donjih linkova onda sam se bacio u dilemu tj trilemu.
Sta je po vama najbolji izbor ovde? Da li ima razlike u mehanizmima? Koji biste mi preporucili? Da li neko koristi neki od ovih?
Dakle, treba mi sat koji bih svakodnevno nosio, kako u nekoj opustenijoj varijanti (farke, duks, dzemper, majica), tako i poslovno tj kad radim (pantalone, kosulja i sako).
I za kraj, koliko je sigurna kupovina preko neta sa npr. ovog sajta gde su ova druga dva ili od preko tipa jomashop? Kontam da bi me odrali sa carinom i porezom, ali bi i sa tim trebalo da su osetno jeftiniji nego ovde...ili gresim? Odakle kupiti, a da budem siguran da ce cena biti ok i da cu dobiti original?
Hvala unapred na svim predlozima i sugestijama!
Bookmarks sajtovi