Cek Tolarbo ovaj sto je on postavio ili ovaj sto sam mu ja predlozio?????
Jeste ovaj moj je mnogo bolji
Cek Tolarbo ovaj sto je on postavio ili ovaj sto sam mu ja predlozio?????
Jeste ovaj moj je mnogo bolji
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim na onaj prvi teget za koji je pitao Marko. Iskreno mozda sam ja subjektivan, jer po meni AP ima jedan od najlepsih dizajna, a Hublot je samo varijaca na temu. Marko ocekujemo slike ako ga budes kupio.
Ako ga kupim gledacete slike ali iskreno nisam bas zagrizao,lomim se i dalje.
to tvoje da se lomis znaci da ga neces
)
next year at this time I'll be a millionaire
MOram priznati Marko pored onakve kolekcije , mislim da imas pravo na jedan ovakav promasaj.
Ako zelis neki teget sat kupi nest interesantnije , a ne san svakog fudbalera Hublot.
ako trazis nesto dobro s plavim brojcanikom... i da vidis tek kako stoji na ruci!
morao sam, ne zameri!
jole777 kaže:
Nemoj Simo moracemo onda da idemo u Pariz po taj GS..
ma, znam ja da ga neces kupiti, ali evo ukratko:
Ref. SBGR075 (dark blue dial) Caliber 9S65 Hour, minute and second hands Date calendar Automatic with manual winding capability 28,800 vibrations per hour 35 jewels Power reserve of approximately 72 hours Daily rate between -1 and +5 seconds (under static condition) Movement diameter: 28.4 mm, thickness: 6.0 mm Case: Stainless steel with see-through case back with sapphire crystal Band: Stainless steel with three-fold clasp with push button release Glass: High definition dual-curved sapphire crystal with anti-reflective coating Case diameter: 37.0 mm, thickness: 13.3 mm Water resistance: 10 bar Magnetic resistance: 10,000 A/m (125 gauss) Limited edition of 300 pieces for SBGR075 Cena je oko 4.500 eur
aj jos jedna, za moju dusu.
slika pozajmljena
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi