Ako mora u tom stilu, i ako mora novo, mislim ili ovo...
Prilog 117128
ili ovo..
...što je sigurno sigurno...
culibrk01
Prebacio sam ti pitanje u odgovarajuću temu u kojoj se u prethodnim postovima krije i odgovor.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupio sam esprit sat da li je onkvalitetan
Pročitaj prvu stranu ove teme.
Onda,pošto si ga već kupio, zaboravi šta si pročitao i uživaj u satu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Posedovao sam jedan Esprit sat, dobio sam ga na poklon od devojke. Sat sam nosio možda 2 meseca dok nisu počeli problemi. Kondenz ga je zezao užasno, čim uđem sa hladnog u toplo on komplet zamagli i pojave se kapljice vode unutra. Skoro 3 meseca je bio u servisu, 3-4 nedelje ga popravljaju pa ga nosim nedelju dana i opet isto počne, i tako je bilo još 2 puta. Posle tih bezuspešnih pokušaja popravke sam ga nosio možda još mesec dana dok nije počela narukvica da mu se odvaja od sata (onako kao da zeva tu na mestu gde se spaja sa kućištem). To naravno nikad nije rešeno, odustao sam od reklamacija, sat bacio u fioku i nikad ga više na ruku stavio nisam. Pokušaću da ga nađem pa da postavim koju sliku. To je neko moje iskustvo sa Esprit satom.
Kolega Vama želim da Vas mnogo bolje sat služi nego mene, i da nemate problema sa njim. Srećno i uživajte.
Pravilan redosled radnji je da li je Esprit sat dovoljno kvalitetan da bih ga kupio
Bookmarks sajtovi