FORTIS Swiss Watches
B-42 FLIEGER AUTOMATIC DAY/DATE
Reference No. 645.10.12
Case No. 645.10.158
FORTIS Swiss Watches
B-42 FLIEGER AUTOMATIC DAY/DATE
Reference No. 645.10.12
Case No. 645.10.158
Vrlo je nezahvalno odgovoriti na pitanje da li neki sat vredi xyz para. Da bih izbegao razne teorije, reci cu ti ovako: Cini se da se ovaj sat prodaje za slicne iznose i na drugim trzistima. Moj savet je da sacekas da ti neko od clanova javi (na PP) da li kako mozes ostvariti neku vrstu popusta (a nista te ne kosta i da sam pitas u prodavnici). Licno mislim da je u pitanju vrlo lep sat i solidna marka, ali da je ovo otprilike maksimum koliko bih bio spreman da izdvojim za sat sa relativno "obicnim" ETA 2836-2 Elabore mehanizmom.
Fortis je odlicna marka a u slicnom ili nizem cenovnom rangu mozes naci i slicne satove odlicnih proizvodjaca kao sto su Laco, Stowa, Archimede, Steinhart, Aristo ali oni najcesce nisu dostupni u prodavnicama i moraju se porucivati netom bez mogucnosti probanja sata. Sa te strane je Fortis u prilicnoj prednosti .
No time to lose
Ovo je cena sa uračunatih 10% popusta u BPM, a rekoše mi da postoji i varijanta za tu cenu na rate... Ne bih nikada naručivao preko neta sat koji nisam imao prilike da vidim, probam, a inače STOWA mi se super sviđa, ali ih nema kod nas... isto važi i za ARISTO...
BTW kolika im je rezerva snage? 36, 48... nema indikaciju za rezervu snage.
Rezerva snage je ~ 40h.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa piše ispod B-42 day/date
Pa eto, pošto nema linka ili slike modela, ovako na slepo, po meni vredi!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Taj, samo sa teget kožnim kaišem
Zašto ne pogledaš Hamilton satove jer je malo glupo da ti ponudim nešto malo skuplje iz Fortis serije satova, naravno MARINEMASTER!
Najiskrenije, Fortis satovi imaju u nekim modelima kućišta koja se lako grebu, (bdw imao sam par primera i samo iskreno pišem i savetujem), uvek gledaj na satovima brušeni čelik jer je lak za održavanje!
Hamiltone imaš u N.Sadu i Nišu, pogledaj njihov sajt, javi im se i neka ti kažu koji su modeli u opticaju za taj iznos novca ili prekoputa Fortisove radnje Luis Erard satove u Beogradu!
Da mene neko pita da li je puno za Fortisa dati 800€, rekao bih ne! Jer ovaj grad tako malo pruža da je prosto Fortis svakako jedan od najboljih ponuda.
Bookmarks sajtovi