Pozdrav svima,.... ja vec jedno vreme planiram kupovinu prvog malo boljeg sata( do sad sam uglavnom nosio swatch)...i kako su se sad stekli uslovi resio sam da pazarim nesto, a znam da sam na pravo mesto dosao po savet....posto vidim da ovde ima dosta pravih poznavalaca......Omiljena marka mi je hamilton u tom cenovnom rangu koji mogu da priustim, i dilema je koji od ova dva.....tj do skoro nije bilo dileme, hamilton khaki king Hamilton Khaki King II Automatic Mens Watch H64455133 mi je zelja vec dugo, dugo i taman kad sam resio da kupujem ugledah ovaj Watches, Rolex Watches, TAG Heuer Watch, Tissot Watches, Movado Watches, Cartier Watches, Victorinox Watch, Swarovski Crystal, Bedat Ladies Watches, Timex Watches, Mont Blanc Pen, Discount Watches sad tek nisam pametan...da li se isplati dati za khaki field malko vise para i konkretno koji je po vama bolji mehanizam tj. sat sveukupno...Inace narucivao bih preko jomashopa...i zamilnivo da su do pre neki dan oba bila skuplja za po nekih 50 dol.
Bookmarks sajtovi