Model se zove Hamilton Ventura. Imas da je kupis - cenim da je oko 500e. Doduse, nisam siguran da li u Srbiji mozes da nadjes ovaj model. Zastupnik Hamiltona je bio Chronos time iz NS-s, ali njih je preuzela zlatarna celje iz novog sada, mislim da oni i dalje imaju Hamiltone. U Bg-u ih nemas.
O samom brendu se mnogo pisalo na ovom forumu, što se tiče ovog modela zove se "ventura" i cena mu je napolju oko 800 e. Kod nas postoji distributer, ali sa ograničenom ponudom.
Skup, nista od kupovine..
Ako imas nekoga u usa moze preko ebay-a da ti ga uzme na aukcijama za 200-300 eur. Generalno, hamiltoni drze katastrofalno cenu u usa tako da, zbog carine i poreza, ako mozes tamo da organizujes kupovinu bilo koji njihov model ce te mnogo povoljnije izaci nego u evropi.
U sloveniji ga imas za 525 evra u slowotch outletu.
Mozes ovde malo detaljnije da procitas o ovom modelu sata:
Hamilton Watch Hamilton Icons
Hvala, mozda cu kupiti, jel su to kvalitetni satovi ili im je samo cena visoka?
Imaš nekoliko tema o ovom brendu na jednom delu foruma: Swiss-Made mid-range satovi.
Naravno, u pitanju je kvalitetan brend.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
I ja sam jih video pre nekoliko dana u Slowatch outletu u Ljubljani, snižene za 40% !! Ako nekog zanima - sniženi su i Edox i Longines za 60%!!! Zamalo sam poludio kad sam saznao, da su mi pre jedan sat prodali Edox Class 1 automatik za 400 eura..
Bookmarks sajtovi