Zdravo dobri ljudi. Čitajući i preturajući postove na forumu uvidjeh da ćemo se družiti još dugo jer dijelimo istu pasiju. Sat je sat bez obzira što u svakom trenutku i bez njega možemo vidjeti na raznim telefonima, tabletima, kompjuterima koliko je sati, napraviti alarm, upaliti štopericu...
Za razliku od vas ja nemam ni tzv. radni sat (imao nekad kao klinac tonu jeftinih ali meni dragih satova kojih više nemam), pa vas stoga neću daviti već odmah preći na stvar.
Odlučio sam da sebe častim jedan dobar, kvalitetan sat koji će mi dugo služiti a u ovom moru ponuda ostao sam zatečen koliko toga ne znam i koliko toga treba naučiti. Pare nisu problem, para nema ali će se skupiti . Dakle imam volju i strpljenja dok se pare ne legnu. Pa vas stoga molim, svakog ponaosob ko može da mi pomogne mi u pronalasku sata koji će biti sa mnom od jutra do mraka. Svaka konstruktivna kritika i više je nego dobro došla.
Pošto ne nosim odijela, ne vozim auto, već biciklo čak i zimi što je ovdje u PG za rijetko viđet, treba mi kvalitetan sat koji će mi služiti svaki dan, pa i koju godinu više.
Mora imati:
čeličnu narukvicu,
alarm,
Hronograf,
kalendar...
i mora biti analogni ili analogno digitalni (Nikako G-Shock !!!)
I ono najvažnije, budžet je 500 EUR-a.
Veliki forumaški pozdrav svima iz paklene Podgorice.
Bookmarks sajtovi