POLAKOOO gde zuris nismo jos zavrsili sa tobom
Citizen BL5251-03L
ne umem da nabrojim sta sve ima, ali ima veciti kalendar i wr200m alarm itd
POLAKOOO gde zuris nismo jos zavrsili sa tobom
Citizen BL5251-03L
ne umem da nabrojim sta sve ima, ali ima veciti kalendar i wr200m alarm itd
Poslednja ispravka: bezbi (18.8.2013. u 21:56)
Evo zemo da se i ja javnem ( poslije dužeg vremena :-))! Budžet je solidan tj., dovoljan za kupovinu jako dobrog sata ( iz te sfere inetresovanja ). Iako pristalica mehaničkih satova u ovom slučaju bih predložio Citizen Skyhawk ( sat ima sve pa i više od potrebnog ) mada je moj ljubimac Nighthawk :-)). Pozdrav iz tople Podgorice))
Neću da otvaram novu temu zbog jednog sata. Kad budem kupio još jedan, pa još jedan otvoriću temu DellBoy - moji satovi
Dakle, od danas sam ponosni vlasnik CITIZEN AS40-52e sata. Hvala svima na predlozima, ali sam se odlučio za ovaj sat i sad vidim da nisam pogriješio. Sat je odličan, super leži na ruci i nadam se da će me dugo slušati. Recenziju neću raditi jer to ne bih ni umio da uradim kao vi a ionako je već odrađena. Zato ću se fokusirati na kupovinu.
Dakle, kupljen je na 100% Authentic Citizen, Casio, Seiko & More Watches. Free Worldwide Shipping! sajtu, inače nalaze se i na ebay-u dutyfreeisland on eBay što mislim da dosta govori. Rnjajući po netu nađoh pozitivne komentare te odlučih da ih kontaktiram. Satovi su original i dolaze sa garancijom i uputstvom dok kutiju šalju samo u Ameriku, Australiju i Japan, a plaćanje se vrši isključivo pay pal-om (mi u Crnoj Gori još nemamo to zadovoljstvo). Dogovorim se sa njima da kupim kutiju naknadno, da stave sat sa pratećem opremom u nju i prije neg' pošalju da napišu manju cijenu od stvarne zbog carine.
I tako, skupim ja pare i uplatim na drugovu karticu 360 evrića (nek mu ostane koji dinar kad sebi bude nešto trgova') jer čojek ima pay pal preko entropay-a dok ja nemam. Oladio ja pivo, doša' čojek kod mene, sio za računar i otpočinje trgovinu pod mojom komandom:
kupuj kutiju! -KUPUJEM!
kupuj sat! -KLIK, KLIK, TRT
Zablokira pay pal karticu preko entropay-a, i kaže nam da će odblokirati karticu za dva dana kad unesemo kod koji će se naći na listingu transakcija i tom prilikom je skinut euro sa entropaya. Ja poludio, neću da kontaktiram ove sa sajta jer marfijev zakon glasi ''Ako nešto može krenuti po zlu, vjerujte, i krenut će''.
Ujutro mi stiže mail ''Your order has shipped''. Par dana kasnije naručih i sat. Stiže prvo citizen kutija u običnoj kutiji, a kasnije i sat sa garancijom i uputstvom, al' u koverti omotan onom pucketavom folijom u torbici na kojoj piše ime sajta.
Još jednom hvala svima, a evo i sata.
Važno je da je stigao.
Dobar sat.
Nek je sa srećom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam!
Odlican sat si kupio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlican sat si kupio, sad se baci malo na uputstvo ima taj sat mnostvo funkcija, bar mi se tako cinilo gledajuci Vladanovu recenziju.
Cestitke jos jednom
Sjajan sat, čestitam na kupovini
Ma kad stigne onda i ne razmisljas o proslim problemima...u zdravlju ga nosio i iznosio...
next year at this time I'll be a millionaire
Cestitke, bitno da je dobro proslo sve!
Čestitam na odličnoj kupovini .
Bookmarks sajtovi