Drugari, pomagajte da odlucim izmedju dva prelepa sata.
Naime,devojka zeli da me obraduje novim satom za rodj. koji dolazi za par meseci. Pa smo se dogovorili, da ne bi ona izabrala neki koji mi se nece svideti, da ja izaberem! ...posto je budzet 400e (cela njena plata) ali ona tako zeli, a zenama ne treba protivreciti
Dakle dvoumim se izmedju ova dva:
Hamilton-H70455133 Hamilton H70455133 Watch Khaki Field Mens - Black Dial Stainless Steel Swiss Automatic Mechanical Movement - Certified Watch Store
Ovaj mi se svidja vec duze vreme, a i inace mi se svidjaju Hamiltoni..... sa ovog sajta bi ga i narucio,tu je najmanja cena, pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima, da li je neko narucivao kod njih.Koliko vidim jomashop. nema taj model. Jedino me brine precnik kucista 38mm da nije malo mali?.... postoji takav model i sa 42mm, ali to bi mi bilo preveliko za moj rucni zglob (obim 16cm).
Drugi sat je: Tissot Tissot PRC200 Automatic Mens Watch T014.430.11.057.00
koji je malko skuplji, .....pa ako mozete da ih uporedite, koji je bolji mehanizam pre svega?
Vizuelno mi se vise dopada Hamilton, ali mi je bitnije da kupim kvalitetniji sat....naravno, dobrodosli su i drugi predlozi..
Pozdrav svima!
Bookmarks sajtovi