Prvi sat mora Certina, posto je u sustini akcija iskazana kroz taj brend. Promocija Certine u Srbiji, a plus za Bomar sto daju izbor kupcu za neki drugi brend uz vaucer 👏🙂
Prvi sat mora Certina, posto je u sustini akcija iskazana kroz taj brend. Promocija Certine u Srbiji, a plus za Bomar sto daju izbor kupcu za neki drugi brend uz vaucer 👏🙂
Hvala puno house Marko da bi dobio kupon moras da kupis Certinu, a kupon moze da se iskoristi na skoro sve ostale satove sto imaju, imas na njihovom sajtu tacno koje sve marke mogu da se pazare upola cene koja mora biti u ovom slucaju sa mojim kuponom 84000 ili bilo koja cena ispod te cifre...
Ovako, ivan je kupio sat od 98,000 koji je uz 15% popusta bio 84.000. dobio je taj kupon na vrednost do 84,000. 50% popusta mozete ostvariti na sat cija PUNA maloprodajna cena nije vise od 84,000. Znaci ne mozete uzeti 2 ista sata, gleda se puna mp cena, sto je za ovaj sat 98000 din tako da on ispada iz akcije kao i svi cija puna mp cena prelazi 84000 din. Znaci ako gledate na sajtu gledajte one precrtane cene. Eto nadam se da sam malo razjasnio jer sam danas bio do delte i bzvz iscimao i sebe i ivana, kome se izvinjavam jos jednom ovim putem ali jbg ni oj ni ja nismo znali a hteo sam isti sat da kupim.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pa.somi u prethodnih 6 postova je bilo objasnjeno kako funkcionise, bas bzvz sto ste se iscimali
Ma opusteno somi92, jbg zao mi je sto nisi mogao da uzmes taj koji si zeleo...
Nikola Milivojevic hvala ti meni nije tezak
Pozdrav.Da li je kupon prodat i koja bi to "razumna"cena bila.Hvala.
Prodat je .
Bookmarks sajtovi