Ima li neko od vas nekakvo iskustvo sa online kupovinom na sajtu MyWatchesHub, narucio bi jedan sat ali ne znam koliko su pouzdani???
Ima li neko od vas nekakvo iskustvo sa online kupovinom na sajtu MyWatchesHub, narucio bi jedan sat ali ne znam koliko su pouzdani???
Sumnjam da je neko sa ovog foruma uzimao satove od pomenutog prodavca. Sam prodavac je, koliko vidim, iz Kine a obzirom da nema previše informacija o njegovoj pouzdanosti ja se ne bih odlučio na kupovinu kod njih. Razlog više je što veliki broj kopija proizvođača kao što su Casio, Q&Q, Tissot, Seiko dolazi upravo iz Kine pa treba biti na oprezu.
Na ebay strani su stavili da satove ne šalju u Srbiju, proveri prvo sa njima da li uopšte možeš da kupiš sat.
Imaš na forumu spisak proverenih online prodavaca pa pogledaj da li oni imaju u ponudi sat koji ti se dopada.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
OK, onda mala pomoc kako da dodjem do sledeceg sata SEIKO SNZG77K1 ILI J1 SVEJEDNO
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi