u što da uklopim belo ciferče kad metnem na sat crnu kožnu narukvicu i obučem parno odelo. Neš će se slaže nis parno odelo nis s moj crni mercedes, a neću da kupivam beli mercedes, pomisliće komšije da sam gastarbajter
Poslednja ispravka: Prolaznik (4.9.2012. u 23:40)
I gde je tourbillon mehanizam na ovim Orientima?
^ Nisam se dobro izrazio, al mislim na satove koji su u fazonu onog Orienta, da se vidi deo mehanizma na ciferu
...ih breeeee.... Kakve veze ima dal je turbiljon ili skeledžija, skelet, kosturko, kako oš !?! Zna se na šta se misli, a ima si i slička sata.
Nego , bre , Znikprola ... pa kupiš pirgavo odelce i ima da čučne k`o saliven
...pa cipelke kad si nazuješ =>
...pa sevne i lula =>
...iiiijaaaoooo , pa na to Orienče lightije , ijaooo =>
...poubav bre čukson, mame mi !
E sad, stvarno, ali uistinu meni ovaj beli sa ovim plavkastim kazaljkama extra !
Poslednja ispravka: backarelli (4.9.2012. u 23:58)
Uvazeni clan foruma, i jos moderator, ti kaze da je kupovao na tom sajtu u koji ti sumnjas, da je sve proslo u najboljem redi. Taj sajt, o kojem ti sudis, ima jako, jako dobru reputaciju, i na njih se niko jos nije pozalio. A tebi su sumnjivi zbog izgleda sajta?! Treba da budu nakiceni da bi ulivali poverenje, ili sta...
Ne valja ti rabota Slaba ti ta tvoja filozofija, pardon, psihologija, kojom si se hvalio nedavno
kupi citizen NP1000-bilo koji
Bez šale, ja kad vidim čoveka, znam koji sat želi ! Da, mislim da bi mi dobro išlo (pod uslovom da radnja u 90% ponuda ima dobre i proverene satove )
23Jewels ( ili ti Brate moj ! ) , na istom tom sajtu je naš član BigMag imao problem ! (zato je Prolaznik i prokomentarisao) To na našem forumu jeste jedino loše iskustvo (na spram mnogobrojnih drugih, koji imaju pozitivno) , ali je možda dovoljnio, da nekome ulije ne poverenje ! Ja, lično, bi se usudio da poručim od njih "na 1" , ali ne bih više smeo druge da savetujem, da bez straha naručuju kod njih, poučen BigMag-ovim iskustvom. Stoga, ne bih ni najmanje osudjivao Prolaznikovo dvoumljenje...
Brate moj, nije ovde rec o orientuhrenu
Bookmarks sajtovi