Poštovani ljubitelji satova,
Prvo želim da se zahvalim svima Vama koji ste svojim učešćem doprineli stvaranju ovog fantastičnog i u pogledu informacija vrlo iscrpnog mesta, koje u poslednjih nekoliko dana predstavlja pravo otkrovenje za mene.
Prvo nosim se mišlju da li da za 200 i kusur evra uzmem jedan dobar i kvalitetan sat ili 2 ili 3 solidna sata...
Trenutno sam bliži ovoj drugoj opciji i u tom pogledu bih voleo da mi date vaš sud o ovih nekoliko modela (naravno, ne znači da je opcija sa kupovinom jednog sata potpuno odbačena).
1. Casio - jeftini, sigurni, ništa ekstravagantno
Casio BEM-505L-1A
Casio BEM-505L-7A
Casio EF-129D-1A
Casio Beside BEM-506GL-1A CHRONOGRAPH - ovo je sa nekog bugarskog sajta, nisam siguran ima li ovog modela kod nas, ali je vrlo efektan vizuelno
2. Citizen - neki od ovih jeftinijih modela, čini mi se da oni nisu eco - drive, ali je kvalitet na mestu
Citizen BH1240-57E
Citizen AN7020-57E
3. Seiko - nekoliko baš jeftinih automatika, nisu baš rolex, ali ipak to automatik zvuči prefinjenije od onog odvratnog "QUARZ"
Seiko SSB059P1
Seiko SNK375K1
Seiko SNX809K
Seiko SNXF07K
4. Sector
BPM Satovi & Nakit. Sector muški satovi-3271689025 - možete predložiti još neki sektor, oni su lepi, elegantni i kvalitetni
5. Ja znam da ove "modne" marke nisu previše popularne kod znalaca, ali naiđoh na jednu (čini mi se) sjajnu akciju gde za relativno male pare (100e) mogu uzeti ovaj sat:
BPM Satovi & Nakit. Classic Watch Watch - svestan sam da nije neki bog zna kakav kvalitet, ali budimo realni, u tom cenovnom rangu ne može se dobiti nešto mnogo preko mijota mehanizama, koje (koliko znam) stavlja i armani, a priznaćete da je dizajn onako - italijanski , a i da to Emporio Armani lepše zvuči od Casio ili Seiko
Neću mnogo dalje dužiti, dajte vaš sud i hvala.
Bookmarks sajtovi