Nick sa njegovim besnim rimama je pravo blago foruma nasega i nadam se da ce nastaviti u stilu istome jer uvek nasmeje me. Veliki pozz za tog majstora.Svaka ti dala,kralju!
Nick sa njegovim besnim rimama je pravo blago foruma nasega i nadam se da ce nastaviti u stilu istome jer uvek nasmeje me. Veliki pozz za tog majstora.Svaka ti dala,kralju!
+1 za Orient GMT.
Orient GMT
Onda uzmite orient da bi bili srecni
Mislim da je Orient GMT u svakom slučaju najbolji izbor.
Auuuuu....šta je glasova za GMT!
Ja sam u međuvremenu definitivno sveo izbor na GMT ili ovaj sporty Orient, ali još njsam spreman da podvučem crtu konačno. Šta god da sad izaberem, nastaviću da gajim opsesiju prema onom drugom
Idem da pogledam još malo slika...
Hvala Zenith care-legendo!vel pozz!!!
jel si ovaj trazio sa belim ciferom?
ORIENT Automatic Sports Watch CET0M001W FET0M001W
dobro izgleda!
ja bih ili ovaj ili gmt, mada ne volim gmt satove jer mislim da je ta funkcija jos besmislenija od stoperice. ali, naravno, stvar ukusa.
jole777 kaže:
Baš taj! Samo mu je cena na ovom tvom linku besmislena u odnosu na crni sa Creationa. Ali kako dobro izgleda!!!!!
Nikako da skontam šta bi mogla da kontroliše ova druga krunica.
pa, tako je to - sto se teze nalazi, to je skuplji.
video sam ga na jos dva mesta, za $5 jeftinije, npr. ET0M001W FET0M001W Orient Automatic Mens Dive Watch
pretpostavljam da druga krunica sluzi za rotiranje unutrasnjeg prstena.
ali, da, definitivno je to, bar po mom misljenju, najlepsi od ovih predlozenih. sto ga duze gledam, vise mi se svidja!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi