Stigao čiča
Moram da kažem da sam razočaran FedEx uslugom. Prvo su omašili adresu i došli jutros na kućnu iako sam naglasio da je od 9 do 5 primarna adresa na poslu. Onda su zatezali i tražili da ja odem po sat (u kargo centar na aerodromu...boli me uvo), da bi prihvatili da mi donesu posle uobičajenih časova, nakon što sam im rekao da slobodno vrate pošiljku, ali da mi kažu kome da se obratim za žalbu i zahtev za nadoknadu
Carina me je izašla 30 eura, iako se do vrednosti od 150 eura ne plaća. Izgleda da nisu hteli a prihvate diskontnu cenu sa Creationa, već obračunali vrednost sata po punoj ceni. Opet, za 150 eura sveukupno sam dobio prelep sat!
Evo par slika....prvo pakovanje, koje me je lepo iznenadilo. Lepa kutija, nema šta.
Pa onda čiča u kutiji. Inače, jako me je pozitivno iznenadilo da cifer ustvari nije beo, već ima neku boju.....pa recimo jako ispoliranog čistog srebra.
Jedna gde se pobliže vidi cifer, mada ne uspevam fotkom sa telefona da dočaram boju
Jedna na ruci... Narukvica je inače prijatna, deluje jako solidno i ne čupa. Volim da sat leži malo opuštanije na ruci, mada bih možda mogao da je skratim za jedan segment, iako nije neophodno. Svakako ne može da spadne.
I jedna grupna, sa ekipom. Bez obzira na pročitane dimenzije, imao sam utisak da će sat delovati manje. Definitivno sam zadovoljan što na ruci zauzima više mesta nego što sam očekivao.
Ok, nije ovo neki nov niti specijalan sat, dosta se o njemu već zna, ali moram napomenuti da sam veoma zadovoljan kvalitetom obrade, i generalno estetikom celog sata. Hteo sam sat koji može komotno da ide i na majicu i maskirne bermude, ali i na košulju, i mislim da sam baš to i dobio.....doduše, i Monstera gledam na isti način, ali sad imam nešto da vuče i na belo.
Elem, još jednom vam se svima zahvaljujem na mišljenjima i savetima oko odabira. Mislim da nisam pogrešio, a svakako će biti prilike i za još nekog od ovih ostalih kandidata. Ide nova godina, rođendani, praznici....a nijedan od takmičara nije nešto skup
Bookmarks sajtovi