10Likes
-
re: Kako do Orienta?
Ja sam napisao da mi taj sajt ne uliva poverenje jer nema ni broja telefona ni bilo kakvog drugog podatka. Jednostavno mi se ne dopada ideja da kupujem nešto od nekog kome ni broj telefona ne znam.
Poslednja ispravka: ckvrlj (27.8.2013. u 21:04)
-
ja sam postavio taj link jer prodaju i certinu, e mene je interesovalo gde clanovi foruma nakupovase tolike oriente, istina je da na osnovu prikazanog na sajtu oni ne ulivaju poverenje kao sto rece ckvrlj
@bigmag, gde si pisao o tom losem iskustvu, ne mogu da pronadjem, ili ako ti nije problem jos jednom da ga podelis sa nama
ali nemoj da se nerviras
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
preporucujem orientuhren.de
-
Postoji dobar izbor Orienta na Kupujem prodajem. Uglavnom ih prodaje jedan čovek. Mislim da su neki od njega kupovali , treba kontaktirati prodavca, a koliko sam pratio njegove oglase, bar ranije, bilo je moguće preuzeti sat u BG. Kontaktiraj čoveka preko pp na Kupujem prodajem, zatraži dodatne fotografije ,pitaj da li uz sat ide kutija, uputsvo , garancija, proceni i dogovori lično preuzimanje u BG.
Ako je neko kupovao Orient satove od čoveka sa KP, neka iznese svoje iskustvo.
-
-
Pa ja nesto ne znam da li i sa ostalih sajtova vaze te garancije, mozda samo kod ovlascenog prodavca. Ja sam uz seiko dobio internacionalnu garanciju ali ne znam ko bi mi to prihvatio ovdje. Ali u sustini ti si imao vise problema sa postprodajom nego sa kupovinom, ali u svakom slucaju veoma neprijatna situacija
-
sada sam pogledao ponudu tog gospodina sa kupujemprodajem, deluje mi jako korektno i profesionalno, cene cu mu isto konkurentne, vidim i neki nasi clanovi su ga preporucivali
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Kako do Orienta?
Za sve ljubitelje Orient-a ima poprilicno dobar izbor u Madjarskoj, tacnije u Budimpesti. Nazalost sajt im je na madjarskom ali ko hoce snaci ce se Tutu Óraszalon Westend - Minőségi órák, kedvező áron
Pozdrav svima!
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi