Re: Kako odabrati najbolji sat za sebe i svoj karakter?
Tissot su dobri satovi. Ako trazis dress sat, Visodate je klasik iako se i meni licno taj powermatic 80 vise svidja. Drag mi je i taj mehanizam, njihov in-house je i ima autonomiju 80 sati sto je super stvar. I cena je ok. Probao sam bas taj crni i vrlo lepo stoji na ruci, a i manje je debeo (oko 10mm) sto je, bar meni, znacajno za dress sat. Ako imas veci zglob svakako ce ti taj vise odgovarati. PRS 516 je isto lep sat sa, ako se ne varam, istim mehanizmom, ali malo veci i vise sportski ili za svaki dan, sve to naravno ako ne mislis na neki od hronografa, ali po ceni bih rekao da si gledao upravo ove o kojima pise. Svakako neces pogresiti koji god da kupis od navedenih modela.
Ne kuzim pola price oko karaktera al ajd...nosi sto ti se svidja. Ja imam 185 cm i 100ak kila i zglob od 18,5 cm pa nosim uglavnom vintage satove od 35 mm. Obicno na casual pricu,majica,djemper,traperice,tenisice. U pravilu ne ide ali me zaboli. Znaci da sam karakterom djed cak mi je i Gshock solar atomic kockica koja je vecini ljudi ko igracka.
Eo za usporedbu isti zglob sa 47 mm Bulovom
39 mm Compadre
38 mm Seiko
35 mm Orex
Vuco (eto tako... )
Nosi sto ti se nosi. Samo nemoj replike jer ispadas kreten
Btw u dolasku mi je 47 mm tactical madafaka crni military majka svih bitaka bradavicasto prase ruzni sat. Nosit cu ga isto ko i Darwila od 35 mm. Kako mi padne grah
U bre 45% popusta ahahah, to je bas neki brod za burzujcice pa ih deru elem, ako ti se svidja PRS 516 trk da probas to prvom prilikom, jer je sat odlicno odradjen, izuzetno lepo lezi na ruci, proveren mehanizam. Preostaje samo da ti se dopadne na ruci i mozes da ga zveknes. A sinn ti je objasnio neke stvari sto se tice nosenja
ovo ti je nato kaiš, o nazivu ne znam puno, ima jedan tekst o nazivu, mislim da je za nato alijansu rađen
visodate je meni najlepši tissot, klasičan, drži cenu, tražen je, kvalitetan, elegantan, ima odličan mehanizam, ne znam koji cifer je lepši, sa njim ćeš se teško pogrešiti, kod sata ja gledam brend i mehanizam, ako je dobar brend, onda je kvalitet obrade isto u skladu sa imenom, dakle brend-kvalitet obrade, to gledam
dimenzije meni tu oko 40mm, to je najuniverzalnija dimenzija, to što rolex nudi, to je za svačiju ruku
evo kako po meni sat bi trebalo da stoji, bitan momenat je vrh luga ili ovaj šiljak i kraj zgloba
i kako sam ne bi trebalo da stoji
a tek ovako ne bi trebalo
Poslednja ispravka: Милан Милановић (12.12.2016. u 21:00)
Bookmarks sajtovi