Pa ovo neki starinski sat
Pa ovo neki starinski sat
To se kaze "heritidj"
sent from my LV using Gucci
pa da ovo je vintage iz vremena kad je bio ovaj starii logo tisota, on samo neku starudiju nosi
evo je moja savršena dimenzija
mada u petak nosio longines legend diver i nije mi štrčao nimalo, iznenadio sam se
Hvala na informacijama, jako mi pomažu . Možda je problem što mi je ovaj Nighthawk prvi sat koji imam i kojega nosim danonoćno, pa sam se na njega, njegovu veličinu i težinu navikao. Kada skinem njega i stavim drugi sat koji odudara od njegovih osobina odmah mislim da ne valja, da je ili premal, ili pretežak... Drugi put kada budem išao u shopping neću nositi sat dan prije, možda to bude od pomoći . Ali još uvijek ne shvaćam što je to lijep sat. Brend/kvalitet/funkcije su mi neki polazni parametri, ali moj problem je što mi se previše satova svida i teško mi se odlučiti koji kupit. Ja mislim da mi je ova veličina Nighthawka taman za moj zglob. Što mislite ?
Poslednja ispravka: josip991 (13.12.2016. u 2:05)
Dobro je, možda ti je i za nijansu manji. A rekoh ti, ima mnogo lepih satova. Savet - ne ulazi u temu "slike satova koji mi se sviđaju", poludećeš
Obojica smo u pravu. Mislim da se u nove 516 stavlja powermatic 80 ili postoje aktuelni modeli sa razlicitim mehanizmima.
Tissot PRS 516 Automatic -T1004301605100
Evo i slicice:
U svakom slucaju lep sat.
Znači ipak sam u pravu, ne bi trebao sat ispod 42 na moju ruku?
Aloo, izašao danas u Vijetnamu, Da Nang, pošao u jedan veliki Mall, kad prodavaonica satova sa Tissotom. Rekoh ajde da probam PRS516 automatic, da ga stavim na ruku. I tako, sat lijep, malo preglomazan tj. predebel za moj ukus, i šećer na kraju, cijena $2800. Wtf? Bacim oko na Visodate, tri modela jedan kraj drugoga, cijena $900. Wtf ? Ljepši mi je PRS 516 kvarcni što sam imao na brodu za $400 nego ovaj ovdje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja ispravka: josip991 (13.12.2016. u 10:48)
To je automatik hrono, oni i jesu skuplji. Ali 2800 je mnogo.
Tako je kolega, ova nova verzija ima mehanizam Powermatic 80, objavio sam i dva posta na teme kako novog PRS516 Automatic, tako i PRS516 Chronograph modela.
Mislio sam samo da si pomenuo ovu prethodnu verziju, koja je sad itekako aktuelna zbog cene koja je poprilično snižena, pa sam zbog toga napisao ispravku.
Po mom nekom merilu, PRS516 automatic je jedan od najlepših i nakvalitetnijih sportskih satova u tom cenovnom rangu.
Bookmarks sajtovi