Poštovani forumaši!
U dilemi sam da li da pazarim svoj prvi sat - Citizen Super Titanium ( https://bomar.rs/citizen-super-titan...ono-ca0345-51l ) u Bomar-u ili kod preprodavca. Naime, preprodavac nudi 30% nižu cenu, a za sat kaže da je dobijen na poklon, nenošen i pod garancijom još 4 godine. Malo sam istraživao i naišao na oglase istog naloga u kojima otkupljuje nove i polovne citizen satove, pa mogu da nagađam da on nije prvi kupac, što mi ne uliva poverenje, obzirom da je sat navodno poklon. U korist preprodavcu ide više stotina pozitivnih ocena.
Moje pitanje je da li je moguće da validnost garancije sata proverim u Bomar prodavnici i kako? Da li samo pitam da li važi i dalje, ili je moguć neki servis (koliko košta? )? Da li jedino servisom sata može da se utvrdi da garancija važi i dalje?
Strahujem da se ne desi ono najgore - da sat radi u početku, ubrzo prestane, a kad poželim da se oslonim na garanciju da mi je ne priznaju.
Unapred hvala i svako dobro svima! Ovaj forum je blago, ne prestajem da čitam.
Ps. Izvinjavam se ako sam promašio mesto za temu, tek sam se učlanio (ako je to opravdanje).
Bookmarks sajtovi