Do koliko para, zelis li stopericu ili ne, pokretan ljudskim faktorom ili na bateriju....tako jos svasta nesto moras kasti da znamo.
Do koliko para, zelis li stopericu ili ne, pokretan ljudskim faktorom ili na bateriju....tako jos svasta nesto moras kasti da znamo.
pa ne znam nekih 200e video si druze sat koji mi se dopao pa tako nesto slicno, na tu foru (hteo sam jedna fosil sto mi se dopao ali su me odvatili rekli da je krs od sata - fosill me1098)... pa recimo da je na bateriju, neki kvarcni, volim da nije klasican da ima detalja po mogucstvu da ima dan u denedelji...datum obavezan i kozna narukvica...recimo tako nesto.
E ja ti dalje ne mogu pomoci. Ne znam nista o kvarcnim satovima. Valjda ce neko ko zna nesto vise uleteti sa odgovorom. Ja ti predlazem za te pare Seiko SKX 007 , ima dan, datum, oko 200e je i sto je najvaznije nije na bateriju. Sertifikovani ronilac. Pozz.
Pozdrav, imam sledeći EDOX, i hteo bih da saznam nešto o njemu(model, mehanizam itd), međutim ne polazi mi za rukom.
Ako nešto znači, sat je kupljen ~1985. Skoro da nije nošen, ima Oyster look narukvicu.
Ima problem, navije se, radi, može da se podesi datum, ali nije moguće pomerati kazaljke.
edit: Ima screwdown backplate, i logo na krunici.
Pozadi piše i: EDOX 625 2997 4
Poslednja ispravka: RUS (17.8.2014. u 20:10)
Eta 2789. Sve ok, ostavljen na servisu. Sve ispravno ali je potpuno suv. Kakav je to mehanizam?
O tom mehanizmu znam da je bio prvi koji je imao brzo prebacivanje dan/datum...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-...uswk&ETA_2788&
Malo informacija o vamiliji.😊
Hvala svima. Koliko mislite da može da vredi?
HADzI ti je dao dobar link ali evo ti bas od tvog mehanizma,
bidfun-db Archive: Watch Movements: ETA 2789
A u procenu se nebi upustao, nezahvalno je. Ako ti je drag onda vredi puno a ako ga prodajes onda vredi onoliko koliko kupac hoce da izdvoji para za njega
Poslednja ispravka: MMario (18.8.2014. u 15:30) Razlog: dopuna
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Znam, naravno, nije mi posebno drag jer nije poklon, vuče se po kući na dnu fioke godinama, mislio sam da je pokvaren jer se nisu okretale kazaljke, ali je samo trebalo jače zavrnuti krunicu, mada dobro pa nisam na silu pokušavao. Svakako mu treba osveženje.
Bookmarks sajtovi