Strana 5 od 8 PrvaPrva 12345678 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 78
Like Tree44Likes

tema: Koji je ovo sat? molim za pomoc....

Stariji član Avatar korisnika arch_m
    Član od
    6.9.2014.
    Lajkovi
    1985
    Reputacioni uticaj
    124

Određen forumom Re: Koji je ovo sat? molim za pomoc....

Mislis, o kojem se Tissot satu radi?

Ispade da je isti model bio misterija i na njemackom uhrforumu, a i na watchuseek-u... Elem, cak se i ovdje nasao prije koju godinu.

Evo ga:

Narukvica za TISSOT e663/763M

Dakle, Tissot E663/763m... A za cijenu, provrti malo po ebayu ili googlaj pa uporedi.

Slican model se prije par godina na Uhrforumu prodavao po dvije glave Eura, ali je to bila serija povodom Olimpijskih igara u Sidneju, 2000. godine.
    Ali, eto, sad znas da i sam model moze biti star 15 godina i vise.... jos malo pa vintage.
    jef_costello likes this.
    Он сказал: "Поехали!"

Novi član
    Član od
    28.3.2015.
    Lajkovi
    27
    Reputacioni uticaj
    0

Да, мислио сам на ознаку Tissot-a. Јесте да модел није претерано специфичан али баш ми се некако свидео, а како продавац није написао ознаку, нисам знао шта да тражим када се једног дана определим за куповину пошто ће се овај вероватно продати ускоро. Хвала на помоћи и благовременом одговору.

Novi član
    Član od
    26.10.2014.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Našao na dnu fioke neki sat pre godinu dana i nisam uspeo da nađem nigde ništa o njemu. Štoperica radi, na poklopcu ništa ne piše. Meni se čini da piše "Cises 25
    ° " Evo i slike:
    Koji je ovo sat? molim za pomoc....-wp_20151031_11_16_22_pro.jpg
    Priložene slike Priložene slike Koji je ovo sat? molim za pomoc....-wp_20151031_20_07_21_pro.jpg  

Član Avatar korisnika Bluesky
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    18

Drustvo treba mi vasa pomoc, vec sam kacio bio ali pojma nemam da nadjem gde je taj moj post da vidim jel ima neki odgovor. Kupio sam jedan prelep Orient i sada radi ali nemam pojma koji je model, kada ukucam u svemoguci google podatke tipa crystal, broj kamicaka i tako to nema nijedne slike slicnog sata, plexi mi je napukao i zelim da kupim drugi da ga zamenim, a kako to kad nemam ideju koji je model sata?

Koji je ovo sat? molim za pomoc....-orient1.jpg

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    984

Što se tiče zamene stakla-pleksija, mislim da kod nas nećeš naći originalno Orient staklo tog oblika. Ono što možeš da uradiš jeste da odneseš sat kod časovničara, pa da se izradi novo staklo-pleksi po uzoru na original. Recimo servis Kostić-Dojčinović pruža tu uslugu.Servis i popravka satova, zamena kaiševa, poliranje stakla, zamena baterija
    Poslednja ispravka: skydrummer (6.11.2015. u 19:49)
    Bluesky likes this.

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    18

Hvala puno i mislio sam da je to jedina opcija, ali kako je moguce da nema nigde ovog modela sata?

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

I ja imam jedan vintage Orient Kristal a da nema njegovih slika na netu.
    Valjda su tokom sedamdesetih pravili mnogo modela u manjim serijama i samo za određena tržišta (vanevropska)

Inače,imam i jedan Seiko 7T32 kojeg ,takođe, nema na netu. Preciznije-ima samo još jedan ali u drugoj boji (nalazi se na avataru nekog tipa na nekom levom forumu)
    Eto,dešava se
    Bluesky likes this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

нећеш наћи плекси овог облика нигде, тражио сам ја четвртаст, овај се облик може добити у минералном стаклу ако ти не смета да га замениш за плекси, плекси махом се овде израђује само у округлој форми

колико је сат плаћен ако није тајна и да ли је исправан

наравно да немаш нигде информацију о том сату, нити имаш сервис и делове за онај зодијак који си тражио пре месец дана, то су јефтини сатови мануфактура које на дужи рок не могу да стану иза свог производа, оправдано и због цене
    Bluesky likes this.

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    18

Citat Милан Милановић kaže: Pregled poruke
    нећеш наћи плекси овог облика нигде, тражио сам ја четвртаст, овај се облик може добити у минералном стаклу ако ти не смета да га замениш за плекси, плекси махом се овде израђује само у округлој форми

колико је сат плаћен ако није тајна и да ли је исправан

наравно да немаш нигде информацију о том сату, нити имаш сервис и делове за онај зодијак који си тражио пре месец дана, то су јефтини сатови мануфактура које на дужи рок не могу да стану иза свог производа, оправдано и због цене
    Prvo onaj Zodijak je redak sat, sada je vlasnik tog brenda druga firma, a oni pojma nemaju ni ko je pre njih radio i sta je radio kolko vidim, slicno kao danas u Certini...
    Inace nemam slike masine istog pa da pokazemo i sta se krije unutra. Generalno Svajcarci su pravili svi satove sto sami u kuci sto od delova drugih firmi gde su se svake godine djorali na sajmu ko mi na sajmu foto opreme ovde, uzmes od ovog ovo od onog ono ali su imali ideju i zato je taj sat za ono vreme bio VAU, i sada je, nije lose kad cujes da ti serviseri kazu da nikad u zivotu nisu videli uzivo taj sat, naravno takodje kad ode deo moz se slikati...
    Sat sam kupio na limunadi gde tu i tamo gledam kojesta i mislim da sam budala sto i gledam ali ponekad se pojavi sat tipa jumper koji mi se svidja samo tamo i neko fals podize cenu i tako...
    Placen je Orient 990 dinara, potrebno mu je ciscenje, to je uradjeno, neobicnog je oblika i to me privuklo i znao sam da ce staklo biti problem, realno zamenio bi bilo kojim drugim ( vezano za materijal ) samo da zamenim ovo polomljeno.
    Zodiak cu rado pokazati uzivo da svima promenim misljenje o njemu, to je po meni fantastican sat

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

ниси га онда много платио

за зодијак си ишао на погрешно место

ако желиш сат који ћеш и после 50 година моћи да сервисираш оригиналним деловима, да пошаљеш упит мануфактури, а да ти кажу ког су дана исти произвели и ко га је купио, где и када, онда узмеш швајцарца средње класе који баш због тога и кошта колико кошта
    Bluesky likes this.

Slične teme

1. Cudno usporavanje sata sa automatik mehanizmom? Molim za pomoc!
    By cerimobil in forum Časovničarska radionica
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 30.5.2011., 10:46
  2. Problem sa satom koji staje-POMOC!!!
    By duck in forum Časovničarska radionica
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 18.7.2010., 20:20
  3. Molim za pomoc - koji zenski sat?
    By sima hrabri in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 29
    Poslednja poruka: 11.1.2010., 13:26
  4. Pomoc molim - nekakav zlatni swatch
    By Marko24D in forum Pristupačni satovi
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 5.8.2009., 7:59

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke