Milane, mislim da grešiš. Zodijak iz tih starih dana se jako ceni i bio je odlična firma.
Milane, mislim da grešiš. Zodijak iz tih starih dana se jako ceni i bio je odlična firma.
No time to lose
Secajuci se oceve price oko Svajcarskih proizvodjaca i gledajuci da je danas promet na prvom mestu a ne kvalitet i tradicija ja bi rekao da je tesko naci sad takvu firmu o kojoj pricas. Sa sruge strane taj sat nije moj vec burazerov Meni se dopada jer je neobican i kvalitetan, ja znam sta bi sebi nabavio, ali od novijih retko sta jer nisam zainteresovan da placam brdo para manje ili vise a da je unutra neka ista eta, nema tu price o originalnosti ili bilo sta slicno, to me sve podseca na menadzere koji prodaju kolicinu a ne san ili umetnicko delo za decenije i naslednike.
Mozda je moj stav pogresan ali je takav da bi pre uzeo neki polovan stariji kvalitetan sat nego nesto od novih copy paste cuda. Prosto nemam nameru da placam nesto sto ne vredi te pare, a opet za ove neke starije neobicne mi nije zao da ih vratim u zivot i sjaj pa makar taj njihov ' iz kuce " mehanizam bio potpuno osrednji....
Inace u Stoholmu sam 2012. video prelepu staru Certinu Ds2 i jos uvek sanjam taj sat, ove nove prosto nemaju vezu sa tim...
Odoh u of, dakle, staklo moram da nabavim otvoren sam za predloge ili kod Dojcinovica da vidim kolko ce da me izadje i ako moze uopste
Milane, Zodijak sada je samo ime na ciferu nema nikakve veze sa tom firmom iz tih zlatnih godina njihovih, Certina takodje, najzalije mi je kad vidim da neko ko je sam pravio mehanizam sada koristi tudji
A da bi ilustrovao ovo je model koji sam video i cena mu je bila jako povoljna a ja u tom momentu nisam imao para ni kod sebe a ni da pozajmim od familije ( Svede ) a prodavac nije teo moju Certinu uz doplatu
Ovo je kombinacija boja koju sam video samo je bio u mnogo boljem stanju sat
a evo da vidite u drugoj kombinaciji isti sat, uzivo poveci i prelep na svaki nacin, evo i sad m ise place zbog toga
Не знам колико ти је тражио за ову Цертину, али пропустио си опасан и редак сат
i ja bi takvu certinu.
Zare trazio je smesno za to kakav je sat ali dzaba kad nisam imao ni kako ni od koga... familija se nije otvorila i tako...
Ujedno da posatvim i ovde pitanje
To bi trebalo da je ovaj samo je sa metalnom narukvicom.
FS Citizen PMT56-2731 Titanium Ecodrive Perpetual Calendar
Hvala Nikola
Jeste taj
Bookmarks sajtovi