To sam i uradio
Sent from my iPhone using Tapatalk
To sam i uradio
A kakav je taj mehanizam
Prle guglaj malo. Ja sam na drugom forumu za 3 minuta našao iste informacije. Ako ne nadjes išta o 7750 onda si zapali slobodno ajfon. Ili nazovi one opće informacije pa fino pitaj tetu kad danas zalazi sunce i kakav je mehanizam Valjoux 7750.
Prle,
kad budeš dobio odgovor iz Italije, molim te postavi ga na forum. Baš me zanima, o kojem proizvođaču je govora. Što više pokušavam, da vratim sećanje, nikako da izbegnem Nomos.da je bio pomenut sa ovom scuderiom. Valjda zato, što mi je, kada sam pročitao začudilo, šta ima Nomos zajedničko sa hronografom,
sin.er
A na ovom forumu to moze naci za cele 3 sekunde, PageUp + 7750 u search bar-u + Enter. Nije Prle navikao na racunar sa telefonom, Partizani jedino koriste telefon sa kurblom.
Haifisch23
Da, Nomos je poznat po tome sto nije poklekao trendu satova u kucistima vodomera, mada to sa ovim pilotskim hronografom i ima zapravo smisla.
Prle
Lep sat. Sad, obavezno turpija i smirgla i Alt+Ctrl+Delete taj kicasti "ferrari" laserorez sa kopce
Poslednja ispravka: No42 (12.10.2017. u 11:29)
Posto me zezate sad cu da procitam sve i postanem expert zs 7750
Kru i soda... 7750 je najrasprostanjeniji mehanizam. Uključuje i azijske klonove
Bookmarks sajtovi