^Porucivao je neko, samo ne mogu da se setim ko. Koliko je meni poznato, sajt je OK.
^Porucivao je neko, samo ne mogu da se setim ko. Koliko je meni poznato, sajt je OK.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
^ Hvala RUS! Meni se dopao Bambino sa krem ciferom i plavim kazaljkicama stvarno lep satic a samo 119$, no kako sada vec cekam jedan sat nista od toga. Ali ko voli nek izvoli pa neka javi iskustva!
Ja sam "merkao" Skyev Bambino, bas lep dres sat, ali sam kupio Union Glashutte, tako da je Bambino otpao iz igre. Ali definitivno sat za te pare zbilja vredi i deluje kao puno skuplji. A i lepo uradjen.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Vidio sam skoro da je neko od forumaša kupio sat koji sam naveo u naslovu. Jako mi se dopao i pokušao sam izguglati gdje bi se mogao kupiti i po kojoj cijeni, međutim bezuspješno.
Ako mi neko može pomoći bio bi zahvalan.
Napominjem da ću do kraja godine putovati u Istanbul, Salcburg i Diseldorf pa bi mi znatno olakšalo kada bi Orient imao prodavnicu u nekim od ovih gradova.
Pozrdav!
Imas ga na ovom sajtu koliko se meni cini, samo ne bas u toj boji, ali je taj model, mozda nije od pomoci ali eto pogledaj
Sporty - www.orientuhren.de
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Zahvaljujem se. Imaju li ovi sajtovi mogućnost da se kupi u nekoj prodavnici ili se samo naručuju preko neta?
Sa ovog sajta se koliko znam narucuje preko neta. Imas ovaj Madjarski sat takodje ima i prodavnica ORIENT Rally FT00001B ovog modela konkretno nema ali ima narandzasti i zuti
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Kolega, vidi sa nekim iz Hr, tamo je cijela jedna serija, edicija Orient satova na 50% popustu.....
baki je u subotu u Zg gledao o cemu ti pisem.....pitaj njega
Nemoj dirat bakija,rasplakaće se čo'ek!!!
Ma nece, ima momka dobar komad a ima i duse u njemu!
Bookmarks sajtovi