..evo ja ti kazem da nemam nikakva iskustva sa pomenutom stranocom.Na kp se svako malo pojavi netko iz inostranstva koji prodaje Orient satove...poprati malo i to.
..evo ja ti kazem da nemam nikakva iskustva sa pomenutom stranocom.Na kp se svako malo pojavi netko iz inostranstva koji prodaje Orient satove...poprati malo i to.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
mislim da je neko od članova uzimao sa prodajasatova i da je sve ok prošlo,pročačkaj još malo po forumu,ima to negde zabeleženo sigurno,pozz
pisalo se već nije bilo problema, isto iz inostranstva donesu sat
Poslao sam im mejl, pa ću vidjeti ako odgovore da li su profesionalni i poslovni!
Ja sam se cuo sa deckom sinoc. Da sam hteo Maco ili neki drugi model mogli smo nesto raditi, ali sam mu trazio model koji trenutno nema. Kazao mi malo da sacekam... a sudeci prema njegovim ocenama na KP, pouzdana je osoba. Samo reci hvale za njega imaju ljudi koji su poslovali sa njim. Ivan se zove.
Nema broj. Ispod njegovog imena stoji inostranstvo, ja sam sa njim komunicirao preko KP-a iliti Kupujem Prodajem sajta. Ukucaj na KP Orient, izbacice ti njegove oglase sa satovima. Ako nisi registrovan, registruj se i mozes se cuti sa tim Ivanom. Dosta satova je prodao kod nas, niko se nije zalio. Valjda da je pouzdan, trebalo bi, sta znam.
Excursionist GMT je valjda gotov sa proizvodnjom, ili šta već. Zato ih slabo ima novih. Tako mi barem reče čovek koji je na kraju kupio moj primerak praktično po ceni novog.
Excursionist gmt sam mu i trazio. Ponudio mi je cijenu i rekao da zavisi od dobavljaca kada ce biti. Sacekacu mecec, mesec ipo... Ponudio mi je gomilu drugih modela ali sacekacu.
Bookmarks sajtovi