Pa možda može da nađe negde. Vredi čekati u tom slučaju. Lep je to sat. Meni ovaj čovek koji je kupovao od mene reče da se ne može više lako naći nov, pa zato i nije pokušavao da mi obori cenu.
Pa možda može da nađe negde. Vredi čekati u tom slučaju. Lep je to sat. Meni ovaj čovek koji je kupovao od mene reče da se ne može više lako naći nov, pa zato i nije pokušavao da mi obori cenu.
Pitao sam Ivana. Rece da ce mi javiti da li je tacna informacija i da li ga moze nabaviti za dalju prodaju.
U pravu ste kolega. Excursionist je gotov sa proizvodnjom, pokusace da da vidi ako je ostalo u prodaji slucajno.
Šteta. Nadam se da je zbog toga što planiraju naslednika. Možda će se naći neki. Ja sam baš imao "ljubav-mržnja" odnos sa tim satom. Čisto vizualno, radio je uvek perfektno. Na kraju iako sam ga skockao sa novom narukvicom, ipak sam ga prodao jer sam ga slabo nosio.
U svakom slučaju, za Orient sve preporuke. Pa i ako ne bude Excursionist, ima još dobrih modela za slične cifre. Do 200€ ima baš finih Orienta.
Šta mislite o Sun&Moon Orientu, ovaj sto je reda 250€ po internetima.
Jako lijep sat. Odise elegancijom, ima ga sa razlicitim bojama cifera. Unutar pun predivnih detalja. Ako se odlucis mislim da neces pogrijesiti.
A znam da ima dosta Orient-a po internetu, ali sam voleo bas Excursionist jer je gmt. I kada sam ga pitao koliko bi kostao dao mi je bas dobru ponudu.
Poslednja ispravka: Elvedin (21.1.2016. u 13:18)
A ako bih pokusao Orient kupiti u Hrvatskoj, zna li neko moze li taj sat stici do mene, kako, na koji nacin... placao bih carinu i sl.?
ORIENT Bambino ER24004B
Jel cena od cca 19000 dinara za Bambino realna? Za neku grupnu kupovinu kod komšija bi izašli još manje, a nisu daleko ni da se lično ode, pa nema carine i ostalih problema i vrati se porez.
Poslednja ispravka: lookic (4.2.2016. u 17:19)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Da li je realna cena Bambina je, po mom mišljenju, pogrešno pitanje. Pitanje je šta možeš od novih mehaničkih satova nalik Bambinu da kupiš za taj ili sličan iznos ? Malo toga. Verovatno opet neki Orient ( ili Sea Gull ako ti odgovara). Tačno je da ako doplatiš 5-6 hiljada možeš da kupiš npr. Citizen NY0040 ali to je sasvim drugačija vrsta sata.
Ja ne bih dao 150€ za Bambino, samo zato što sličan sat na istom mestu 110 (Symphony), i pored toga on mi se više sviđa. Ali to je moje mišljenje, ako ti se baš Bambino dopada, nema greške, vredi.
Bookmarks sajtovi