Ne planiram da kupujem, nego idem za desetak dana u HU pa mi palo na pamet da vidim jel imaju i koje su cene.
Ne planiram da kupujem, nego idem za desetak dana u HU pa mi palo na pamet da vidim jel imaju i koje su cene.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Cene su generalno odlične, video sam da je Mako sa metalnom nerukvicom 135€.
Ima li negde da se nabavi Bambino? Nisam video da iko prodaje kod nas Oriente. Uzeo bih jedan ocu za rodjendan, svaki savet o tome kako i odakle nabaviti je dobrodosao. Pozdrav
inginius
Nalaziš se u pravoj temi...pročitaj bar par poslednjih stranica - pominju se neke varijante.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane
Pregledao sam sve sajtove (hubs, sky, creation, longisland) kao i par ebay radnji koje su pomenute. Nigde nema na lageru Bambino sa onim retro trouglastim markerima na ciferu. Sto se tice KP, nema Orienta vise a na onom domacem sajtu je 185e ako bih narucio. Sada razmialjam ima li jos nesto u tom cenovnom rangu sto bi mu se dopalo pa cu da odlucim mada i dalje mislim da je to malo jaca cena; (na sajtu je 160e) ali kada sam poslao email dobio sam drugaciji cenovnik).
Na KP kod Ivana imaš dosta lijepih Orient satova. Juče sam se čuo s njim jer i mene zanima Bambino. Može se naručiti novi model Bambino FER2400CN0. Stari model se više ne može nabaviti nov. Mislim da cijena od 185 evra za automatik i nije nerealna.
Pozdrav!
Hvala, pitao sam Ivana danas u vezi sa tim Bambinom.
http://prodajasatova.weebly.com/orient-satovi.html
Dali je neko kupovao sa gore navedenog sajta.
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Ja sam pre dve godine kupio sat od njih, sve prošlo odlično...
Stigao nov sat, sa overenom pisanom garancijom Tutu Óra, Mađarska
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Ranije je bio na Ebay-u seller iz Mađarske, ne mogu da se setim imena, ali nešto tipa mikanvp ili slično, ali uzeti sa rezervom možda uopšte nema veze sa tim imenom
Elem sećam se da su cene bile baš povoljne a poštarina je bila 3e do Srbije. Sada ne mogu nikako da ga nađem, ranije stavim Item location - Europe i samo on mi izlazi, sada izgleda ta funkcija na ebayu ne radi jer stavim Europe a on mi izbacuje u pretrazi USA predmete. Da li neko možda ima link od tog prodavca?
Bookmarks sajtovi