I ja sam moj uzeo preko orientuhren.de u sve je proteklo u najboljem redu.
I ja sam moj uzeo preko orientuhren.de u sve je proteklo u najboljem redu.
Moj je isto naručen preko orientuhren.de, stigao u Nemačku, sa par dana zakašnjenja, pa je onda meni u Srbiju kasnio par meseci
Inače kada je stigao sat je na bezelu ima tačkicu, između 11 i 12. Ali nisam se sada preterano uzbuđivao, ima je i dalje...
![]()
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Evo sad malo gledam discountwatchstore (poredim cene sa longislandwatch), jos uvek nemaju Orient EVON Military Series , neki model je skuplji, neki jeftiniji, inace treba se prethodno registrovati, dobija se kupon 15% na email, daju i free gift i jos neke popuste..., kazu da je placanje moguce i bez paypala - samo Visa ili Mastercard, kome je to bitno i salju svuda po svetu, osim u Nigeriju, Rusiju, Singapur... (Srbija nije na listi)
LongIslandwatch koristi expresmail koji je skuplji ~45$, ali i brzi, dok discountws, ima i obican mail, pored expres za 30$ manje.
Poslednja ispravka: Milanche78 (20.9.2011. u 15:21)
Koliko je meni poznato u Srbiji ne mozes da kupis ORIENT satove, zato sto ih niko ne uvozi i nije njihov distributer ,ja sam skoro kupio sat u NEMACKOJ preko rodjaka koji tamo zivi i radi.Sto se sata tice prezadovoljan sam ,model je ORIENT cem 6501 sa mehanickim mehanizmom -automatik ,23 rubina ,celicno kucjiste,metalna narukvica,mineralno staklo,wr 200m,day date,sat se vodi u katalogu kao model scuba diver-ronilacki.Cena sata je bila 100eur.
Aleksandar kg
Stavljaj slike![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
To majstore.
Lep satić.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
http://www.orientwatches.eu/
Izbor nije neki, a cene jos manje!
Bookmarks sajtovi