Znam, da prvo vidim mogu li da se provale razlike, pa da onda narucujem.
Predju samo onoga ko dozvoli da bude predjen.
Znam, da prvo vidim mogu li da se provale razlike, pa da onda narucujem.
Predju samo onoga ko dozvoli da bude predjen.
Obim zgloba mi je 16-16,5cm, mislim da manje ne može. Evo par fotki da vidiš kako stoji
Nigde ništa ne landra, ne visi. Zeznuto je kada imaš mali obim zgloba, npr. uvek mi je bio problem da podesim narukvicu na Seiko 5. Uvek je nešto virilo, vuklo sat, ma koju kombinaciju da sam probao.
Tmuran je dan, pa fotke i nisu nešto, ali evo jedna sa blicem da vidiš varijacije boja:
Zavisi od ugla pod kojim svetlo pada, boja ide od tamno teget, mnogi kažu crna, pa do te svetlo plave koja je na sajtu. A najčešće imaš neko prelivanje boja, koje ja na žalost ne umem da uslikam...
Poslednja ispravka: skydiver (22.1.2012. u 12:13)
Slazem se sa skydiverom, plavi je puno lepsi od crnog. Mako je zaista kultni model Orienta...
Orient Mako bracelet died
Idi na post 14.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eh, konacno mi preskocilo jedno 200 evrica pa resih da se castim. Prva ideja mi je bila da uzmem Seiko orange monster, medjutim ako uzmem Orient mogao bih da pribavim i jedan CASIO Collection - Watch - Products - CASIO za mlataranje po sumama i gorama. Malo se dvoumim oko izbora. Prvi ''pik'' mi je: Orient Automatik "Ray" CEM65009DW - Taucher - www.orientuhren.de a druga opcija: Orient Automatik "Deep" CEM75001MW - Taucher - www.orientuhren.de . Kod ovog drugog me blago brine velicina. (doduse, obim zgloba mi je 19cm pa mozda dramim bez razloga). Molim vas neko misljenje. Ono koji bi vi predlozili i zasto, pa mi mozda neki od odgovora ''upali lampicu''
Hakuna, kod koje si banke proviziju platio 1000d?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sad malo gledam, ovaj Deep mi na slikama mozda lepse izgleda sa crnim ili teget brojcanikom. Sa druge strane, ''dajver'' mora da bude narandzast (ono da za trenutak pomislim da je Doxa na ruci)
Ko bese kupovao preko Orientuhren (ili je to u nekoj drugoj od zilion tema u vezi Orienta?), koliko treba da stigne i da li moze da se izmajmunise da stave nizu cenu na fakturu? Sada nesto uopste vise ne razmisljam o Ray Mako (pre 20 minuta mi je bio prvi izbor)... Koji je vama najlepsi od ovih Deep (cini mi se da je to isto sto i Mako XL), narandzasti, plavi ili crni?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sa tehničke strane ne vidim da ima neke razlike, nisam siguran da li su im narukvice iste. Dakle svodi se na estetiku. Meni se lično više sviđa Orijent automatic Ray CEM65009D. Pre svega zbog boje brojčanika a kazaljke su mi za nijansu lepše. Sa druge strane taj model je skuplji pa ti manje para ostaje za drugi sat. Rekao bih da sa tim obimom zgloba ne bi morao da brineš kako će ti stajati sat.Uvek ti ostaje mogućnost da probaš da pronađeš sat sličnih dimenzija negde u Bg i vidiš kako ti stoji. Dakle moj glas ide prvom satu.
PS- dok sam ja ovo napisao ti si se već predomislio.
Bookmarks sajtovi