jel ga ima ovde ORIENT Watch - Watches88.com ?
jel ga ima ovde ORIENT Watch - Watches88.com ?
A da probaš preko www.creationwatches.com Koliko vidim cijene su im jako pristupačne a neko je već napisao da ima jako dobro iskustvo sa ovim sajtom.
Ja sam baš taj model naručio sa longislandwatch. i bio sam prezadovoljan saradnjom. Imali smo mali problem
zbog naziva države, jer kada je skapirao da Jugoslavija više ne postoji obrisao ju je sa liste. Onda sam ga zamolio da ažurira
listu sa njihovom poštom i sve je bilo ok, poslao mi je zaseban link za plaćanje i stigao je za cela tri dana , doduše ja nisam imao hrabrosti da uzimam jeftinije slanje.
E sad posle ove pohvale i preporuke, onaj tužniji deo.
Carina i pdv su plaćeni u pošti u fulu, tako da su me ovi naši pošteno istresli u odnosu na
samu cenu sata (tada je bio 225 $) ali i bio sam spreman na to kada sam poručivao.
p.s. kada sam se raspitivao za taj model kod Japanaca, rekli su mi da je taj model za zapadna tržišta,
tako da je verovatno to razlog zašto ga slabije ima kod nas u okruženju.
Poslednja ispravka: Veloz (13.1.2014. u 17:11)
Evo i računice naše carine
pozdrav.
Našao sam ga ovde, ali je cena 280 dolara, 50 dolara više nego na longisland sajtu, to mi je malo čudno...
watches88. ORIENT Sporty Automatic Power Reserve CFM00002B
A još čudnija mi je ova ponuda sa longisland sajta, gde se isti ovaj model sa crnim bezelom (ja merkam narandžasti, doduše) prodaje za 159 $ (?!), dok je narandžasti 229 $. Verovatno je neka rasprodaja, pa ako je neko zainteresovan, eto
Orient FM00001S Watch has a 21 jewel Japanese automatic movement, power reserve indicator, date wheel, luminous silver hands and numbers, black sub dial hands and uni-directional rotating dive bezel with tachymeter, and a screw down crown.
Veloz, puno hvala informaciijama, poslao sam ti poruku
Samo da se pohvalim novim časovnikom u svojoj kolekciji:
ORIENT Automatic Classic Symphony Dress watch
A evo i link na prezentaciju dotičnog modela:
Orient FER27003W0 ER27003W Symphony Dress Watch - YouTube
Dragi forumaši, treba sutra (petak) da kupim prijetelju sat.
Suzio san izbor na tri časovnika:
- Orient FEE060023DO
- Orient FEV0S004BH
- Orient FEV0M003WT
Ako neko ima iskustva sa nekim od ovih časovnika zamolio bi za komentar.
P. S. Ne zaboravite da je rok za kupovina sutra..
Pozdrav!
Poslednja ispravka: Shmizla (7.8.2014. u 13:59) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
meni licno orient nije nesto
ja bih sakupio jos para i uzeo bolji sat, to je moje misljenje
Moje mišljenje je baš suprotno. Nema greške sa Orientom.
Dukin
Takođe mislim da nema greške koji god da odabereš.
Neka te slobodno vodi ukus (tvoj ili prijateljev)
Lično bih odabrao pod brojem 3 (ali to je samo moj ukus)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi