Zdravo svima!
Da li se kod nas mogu kupiti Orient satovi i gde?
Za one koji su već ponosni vlasnici istih: gde ste ih nabavili i kako vas služe?
Hvala na odgovoru!
Zdravo svima!
Da li se kod nas mogu kupiti Orient satovi i gde?
Za one koji su već ponosni vlasnici istih: gde ste ih nabavili i kako vas služe?
Hvala na odgovoru!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
orientuhren.de
Zvaničan distributer ili ovlašćeni prodavac za Orient satove u Srbiji ne postoji, kao ni zvaničan servis. Članovi koji su kupovali Orient satove su ih uglavnom uzimali preko sajta koji je jagodanbg postavio ili preko drugih online prodavaca koji ih imaju u ponudi a nalaze se u inostranstvu. Pogledaj malo i domaće online berze, vrtelo se do nedavno par Mako modela po prihvatljivim cenama.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja bih zaobisao Orientuhren.de imao sam jako losa iskustav sa doticnim gospodinom, inace sam slao sat zato sto nisam hteo ovde da ga otvaram jer je bio pod garancijom i zurio. Lik mi je ladno vratio sat kakav sam mu i polsao, sledeci put sam mu opet slao i on se opet napravio na budalu i jos je i nosio sat pa je kozna narukvica koja je bila gotovo kao nova pocrnela i usmrdela se na dim jer je on mangup nosio sat a pusac je...Da ne napominjem i to da je sat drzao mesec dana dok nije garancija istekla i onda ga vratio, znaci moj savet je zaobici orientuhren.de u sirokom luku...
Pozdrav, bm
Postoji mogucnost kupovine i preko Automatic Watches | Orient Watch USA uz uslugu USA Address & Mail Forwarding.
Mislim da i ptice na grani vec znaju da se kod OWUSA na zvanicne cene dobija i do 50% popust.
Ali isto tako i ptice na grani znaju da je korisnička podrška na Orient Watch USA gotovo ravna nuli.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja sam mog uzeo na discountwatchstore, ne znam kakva je situacija sad sa njim. To je bilo pre 2 godine, ili 3 ne secam se vise
Ja sam kao i jagodanbg svoj Mako kupio preko orientuhren.de i nisam imao nikakvih problema, zatim sam Seiko Monstera bratu narucio preko chronograph.com i tu sam bio zadovoljan uslugom..
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
imas i ovaj: Orient Watches - Affordable Quality Timepieces
dosta popularan i hvaljen na WUS-u!
Bookmarks sajtovi