znaci opet ima prostora da se manipulise carinom ali na cenu robe+postarina dodati 10% carine pa 8-20%pdv lopovluk
znaci opet ima prostora da se manipulise carinom ali na cenu robe+postarina dodati 10% carine pa 8-20%pdv lopovluk
nesto me zanima oko amfibija sa meranoma
-kako se resavaju ogrebotine na matiranom kucistu 090 amfibije, je l ima leka ogrebotinama i da li peskiranje steti kucistu
-ako bih uzeo i gumice u paketu, je l postoji mogucnost da se one stvrdnu od stajanja posle 5 ili 10 godina
-vredi li uzeti i rezervno staklo odmah u paketu
-koji im je kupon kod sada
- Ukoliko se uradi kako treba ne moze nikako da skodi. Peskiraju ljudi i visestruko skuplje satove pa nemaju nikakvih problema
- Vredi uzeti staklo, sto da ne. Nije previse skupo, a cim ga izgrebes/razbijes ili sta vec, mozes odmah da ga zamenis, ne moras da cekas na novo
- Sto se tice gumica, nemam pojma, verovatno da moze da se stvrdne ako se ne cuva kako treba(vlaga, sunce....)
- Koliko je meni poznato isti je kupon kao i do sada, "wus2013"
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav!
Da li neko ima i kakva iskustva sa kupovinom preko sajta orientuhren.de ?
Naručio bih sat, način plaćanja je bank transfer, imam samo pitanje da li uplatu da izvršim pravnom ili fizičkom licu?
jel zna neko neki sajt preko kojeg mogu da se kupuju malo kvalitetniji SEIKO satovi ?
Obrazloži "kvalitetniji".
Zvuči kao "grand" kvalitetniji
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Moraćeš ih kontaktirati mail-om, što nije problem pošto su otvoreni za saradnju.
Bookmarks sajtovi