creation je iz singapura, je l je free shipping ili onaj avionski sto se dodatno placa
avionski stize za par dana, ovaj drugi ne znam
kad udje u srbiju proveri na sajtu nase poste i znaces gde je
creation je iz singapura, je l je free shipping ili onaj avionski sto se dodatno placa
avionski stize za par dana, ovaj drugi ne znam
kad udje u srbiju proveri na sajtu nase poste i znaces gde je
Poštovani,
zanimaju me vaša iskustva sa kupovinom satova preko interneta.
Kupio bih ovaj sat pa me zanima vaše mišljenje.
Mens Swiss Tissot T461 PRC 200 Black Leather Chronograph Date White Dial Watch | eBay
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMTk1/z/syMAAOSw7I5Tr7uL/$_57.JPG
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMTk1/z/jw4AAOSwFAZTr7ue/$_57.JPG
Čini mi se na slici da ima nekih problema sa datumom.
Recite mi šta mislite o ovom modelu i o sličnima u ovom cenovnom rangu na eBay-u, ne kod nas. Nije mi problem da bude i vintage samo da bude kvalitetan. Ovako nešto Men’s High Grade Antique “Union Glashutte” №23985 Watch Stainless Steel Case | eBay
Ako ne ovaj Tissot, uzeo bi neki Jacques Lemans.
U satove sam se ponovo zaljubio prošle nedelje kada sam imao priliku da stavim na ruku i da se divim nekim izuzetnim Lange und Sohne. Ništa lepše nisam video u životu
Tissot T Sport PRC200 Chronograph Mens Watch | eBay
Mens Tissot PRC 200 Chronograph White Analog Dial Leather Tachymeter Watch T461 | eBay
Men's Tissot 1853 Automatic Chronometer Genuine Leather Stainless Steel Watch | eBay
Tissot T17 1 586 52 PRC 200 Men's Chronograph Watch | eBay
Poslednja ispravka: RUS (29.6.2014. u 16:04)
Evo da podelim ovde svoje iskustvo sa kupovinom preko interneta.
Naručio sam Vostok Amfibiju sa Ebay-a od Viktora, Zenitar se zove na Ebay-u i važi za jedno od par najboljih mesta za kupovinu Vostoka.
Sat je poslat iz Moskve, i stigao je za 9 dana od trenutka kada je poslat, sat plaćen u petak i tada mi je rečeno da će biti poslat u nedelju i tako je i bilo.
Uz sat poručene su još neke zamenske sitnice a ceo ceh je bio 102$ na šta mi za divno čudo nisu obračunali ni PDV a ni carinu.
Ako se ne varam Zenitar nema niti jednu negativnu ocenu od kupaca a ima oko 22.000 kompletiranih transakcija što je impozantan rezultat.
Eto, nadam se da sam pomogao, mada pretpostavljam da onaj ko se odluči za Amfibiju vrlo dobro zna gde da je kupi.
Znači kupovina sa Creationa je ok, nema problema, korektni su?
Seiko kupljen preko Creation poslat 9.septembra još mi nije stigao. Mislim da neće ni stići, imali neko neki predlog šta dalje ili da zaboravim.
Koliko mi je poznato Darko D. je imao slican problem, putovao mu je sat 2-3 meseca.
Koliko znam na kraju je stigao, ali sacekaj da ti on kaze sta i kako.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam takodje porucivao sa Creation-a, i sat mi je stigao za 17 dana, nisam platio ni carinu ni porez... Proveri shipping, imas na njihovom sajtu link:
Package Tracking :
Bookmarks sajtovi