Meni je izgleda na kraju sat zapeo u Rusiji tj u njihovoj posti. Valjda im je preko Rusije slanje jeftinije pa se malo njihova posta zatrpala. Takvo sam objasnjenje ja dobio, a cekao sam sat skoro 3 mjeseca, ali je stigao na kraju
Meni je izgleda na kraju sat zapeo u Rusiji tj u njihovoj posti. Valjda im je preko Rusije slanje jeftinije pa se malo njihova posta zatrpala. Takvo sam objasnjenje ja dobio, a cekao sam sat skoro 3 mjeseca, ali je stigao na kraju
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ako imas tracking code sat mozes da pratis na 17track.net i da znas da je nasa carina znatno usporila rad pre su se paketi kod njih zadrzavali po 4-5 dana a sada minimum 10 dana.
Imam broj za praćenje, ali za razliku od prvog sata koji sam kupio preko njih koji sam mogao da pratim, ovaj nema šanse. Probao na svi sajtovima za praćenje ali ništa. Od njih sam dobio odgovor da je sat poslat i to je to. Pošto sam sat platio preko paypal-a imam vremena do 29.10 da odlučim da li da paypal-u kažem da nema problema sa ovom transakcijom ili da oni odluče šta je ISPRAVNO. Za to bi mi trebao savet šta da se uradi.
Hvala
Trazi da ti posalju ispravan broj za pracenje. Ako nece prijavi transakciju PayPal-u.
Trazi da ti ponovo posalju tracking broj ili jos bolje scan postanske primke!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
"From Seller - REDSOL PTE LTD10/20/2014 03:23 PDT
the package has been sent by DHL Globalmail. By DHL Globalmail end to end tracking is not available since it is sent through the national postal systems. however the package will reach you. sometimes there can be delays due to delays in processing by the post office."
Ovo je njihov odgovor što se tiče i pošiljke i praćenja. Šta sad? Tražiti od paypal-a da oni odluče ili čekati da se vidi da li će sat doći, ali tada više ne mogu da prijavim problem paypal-u.
Ja bi Marko 28.10. javio problem paypalu. Ako dotle ne stigne sat naravno.
Da se zna. 28.10. tražio sam od paypal-a da oni odluče šta dalje. Mora sam da im objasnim šta je problem i posle par dana na vrata pokucala poštarka i donela obrazac da se popuni da pošiljka nije stigla, a danas mi paypal javio da mi vraćaju novac jer Creatio nije odgovorao na moju pritužbu. Nisam dobio sat koji sam hteo i kojeg više nema u ponudi, dobio sam para nazad, ali da li treba kupovati od njih. Ja bih sad poručio od njih drugi sat, da ili ne?
Meni bi bilo dovoljno jednom.
Bookmarks sajtovi