Ne verujem da je paypal kontaktirao našu poštu, ali je neko tražio proveru gde je pošiljka od servisa preko kojeg je sat poslat, a oni su tražili proveru da li je sat stigao, Tako bi trebalo. Da li to znači da bi svi sa foruma trebali da izbegavaju CreationWatches?
Ja ih ne bih izbegavao zbog ovoga i necu, Moja iskustva sa njima su dobra.
Nisi izgubio pare, nisi prevaren, pare si dobio nazad, tako da ne vidim razlog za izbegavanje.
Uostalom, svako ima pravo na svoje misljenje i svako odlucuje sa kime ce poslovati.
Poslednja ispravka: RUS (6.11.2014. u 7:40)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uh, ja svratila da pitam za CreationWatches i taman se obradujem pre nekoliko strana kad sad ne znam šta bih!
Ovaj sat
Citizen Eco-Drive Alarm Chronograph Perpetual Calendar BL8000-54A Watch
je tu trenutno 203€ a na Sense-u je 33+ hiljade dinara što je, priznaćete, velika razlika. I htedoh da vas pitam šta je pametnije i koliko bi sve (carina, porezi i ostalo u šta se ne razumem) izašlo preko Creationa ako bih plaćala karticom Raifeisen banke, otvorenom baš za takvu kupovinu, a sad ne znam da li bih smela uopšte i da se usudim da ga tako naručim?! Pomagajte!
10% carine i onda 20% PDV na sve to plus nesto sitno tipa 100-200 din za otvaranje paketa. To bi izaslo oko 33000 din. Ako uzmemo u obzir rizik da se paket izgubi ili da ga neko ukrade (vrlo retko ali se desava) i cekanje na carini od barem 15 dana ja bih ga uzeo ovde. A jos mozes da pogledas sat pre kupovine i imas kakvu-takvu garanciju. Moguce je i da Sense malo spusti cenu ako lepo zamolis
Arete,prvo dobro dosla na najveci i najbolji forum na ovim prostorima.
A sto se Sense tice....ma s njima se mozes malo i dogovarati oko cene....a par kolega sa ovog foruma ima dobre kontakte s njima, pa ce ti vec oni pomoci. Po meni je to brze i sigurnije....mozda malo skuplje ali sigurno sigurnije!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Oh, hvala divni ljudi! I na dobrodošlici i na savetima. Iskreno sam se i nadala da ćete mi reći tako nešto jer sam i dalje skeptik za inostranu on-line kupovinu! Sad još da prelomim da može da prodje kao ženski, da ne moram da ga poklanjam mužu! Ja sam od onih žena kojima je sat bitniji od cipela i naočara, a rešena da se časti jednim dobrim pa ako ne nadjem neki adekvatniji moraću da provežbam to cenkanje na Sensi!
Hvala jos jednom!
Arete
Sat je po prečniku,što bi se reklo,-uniseks.
Mislim da bi na ženskoj ruci vrlo lepo stajao.
Ako ga kupuješ kod Sense svakako ih zamoli da sat prvo pošalju u jedno od njihovih radnji kako bi mogla da ga probaš.
Naravno,javi šta si uradila
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Arete, ako nešto znači, supruga je nekoliko puta nosila neke od mojih satova istog prečnika i stoje joj sasvim pristojno, a zglob joj je tanji od mog zgloba. Predlažem da pre kupovine probaš i neki sličan sat ovog prečnika (38 mm bez krunice), pa ćeš lakše zaključiti kako će ti stajati taj citizen.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Znači mi, znači, sve što mi kažete jer me okolina baš muči sa "pa lep je ali jeste muški"! A meni se baš svidja i nijedan ženski mi nije toliko moćan i onda mi baš treba vaše iskusno i stručno mišljenje! Hvala vam svima!
Bookmarks sajtovi