Kad ide DHLom placas i uslugu spedicije, koja je mislim izmedju 5 i 6000 din.
Ima tracking i kad ide regularnom postom.
Kad ide DHLom placas i uslugu spedicije, koja je mislim izmedju 5 i 6000 din.
Ima tracking i kad ide regularnom postom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne, kad ide DHL-om plaća se iznos poštarine koji navede prodavac, bilo to 10-20-50-150 eura, onda na cenu robe+poštarine plaćaš carinu i PDV. Nema nikakvih dodatnih troškova.
Ja ti kazem kako je, a ti nemoj posle da se iznenadis kad ti budu naplatili uslugu spedicije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa ne znam otkud to, više puta mi je stizalo DHL-om, konkretno iz Nemačke, poslednji put u martu-aprilu ove godine, vrednost pošiljke je bila nešto ispod 200e, vrlo glomazan paket, oko 120x80x40cm, osim odmah plaćenih 20e za poštarinu i naših dažbina nije bilo dodatnih troškova.
Jel ti naplaćeno to nekad i šta je pisalo u specifikaciji troškova ako jeste? Zvaću sutra njihov call centar.
Urose GT, poslusaj RUS-a, zna o cemu prica. A i meni je proletos bila slicna situacija....DHL-om mi je stiglo nesto iz Pakistana.....ukratko,oplelo me.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ma ne dovodim uopšte u pitanje istinitost, nego ja imam druga iskustva, zato me buni. Uostalom na njihovom sajtu se nigde ne spominju nikakvi drugi dodatni troškovi osim carinskih i drugih uvoznih dažbina koje DHL plaća unapred za poručioca, i prilikom predaje paketa se regresira od poručioca.
Poslednja ispravka: Uros GT (30.12.2014. u 19:52)
Ja kada sam jednom prilikom zvao dhl kancelariju u pg rekli su mi da po prispijecu posiljke mozes sam da je preuzmes kod njih ili da ti je oni donesu na kucnu adresu i onda naplate tu spediciju.
Najbolje sam zovni i pitaj pa ces biti 100% siguran
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
DHL "usluga carinjenja" je 3960 RSD. Ako se posiljka ne carini onda se to ne placa.
Meni su definitivno carinili(pošiljka plaćena oko 170e) a sasvim sigurno nisam platio ništa dodatno osim iznosa PDV i carine. Platio sam u dinar tačan iznos PDVa i carine koliko treba da bude po fakturi.
Jesi li siguran da je to bio DHL Express a ne DHL International ili tako nesto?
Bookmarks sajtovi