Papiri su bitni čisto da bi znao koliko je zaista star. A preciznost njegovog 7s26 mehanizma je deklarisana na -20 do +40s/dnveno, tako da ne bi trebalo da bude preko toga, mada se to može i podesiti kod ozbiljnijih časovničara.
Papiri su bitni čisto da bi znao koliko je zaista star. A preciznost njegovog 7s26 mehanizma je deklarisana na -20 do +40s/dnveno, tako da ne bi trebalo da bude preko toga, mada se to može i podesiti kod ozbiljnijih časovničara.
Ma ne opterećuj se. Možda je iz inostranstva. Ko još krade Seiko. Ne kupuješ AP. Ako budeš prodavao prodaćeš ga na Wusu kao od šale. Ili meni I kupuj sad dok ga ja nisam kupio, nisam crni prve generacije imao.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ma,covek je iz Vranja a u Vranje nema laganje
Poštovani,
kupih ja Seko Black Monstera...stigao danas iz Vranja...kupio preko KP.
Oduševljen sam kako sat izgleda, prezadovoljan sam jer ga prvi put vidim uživo....nije ni preveliki, a toga sam se bojao.
Tip kaže da je star oko 3,5 godine, kupljen u Vitanov-u....bukvalno je kao nov.
Ovo je sve lepo ali usledilo je jedno veliko razočarenje...od 17:00 kada sam ga podesio u sekundu pa do 20:45, znači za oko 3,5h Black Monster je zakasnio 15 sec.
Pratih sekundaru...kreće se normalno 2-3 puna kruga, a onda tek na trenutak zastane pa produži dalje.
Tip koji mi ga je prodao reče da je kod njega dnevno odstupao + ili - 5 do 10 sec ali da ga dugo nije nosio, tj sat nije duže vremena bio u radu.
Ako sam nezadovoljan hoće da mi vrati novac ali sat se meni toliko sviđa da ne znam šta da radim....ukoliko je ovo ozbiljan kvar onda ću morati, na moju žalost , da ga vratim....platio sam ga 17.000,00 RSD.
Da li neko može da me posavetuje, o kakvom kvaru je reč?
Pozdrav svim članovima iz Niša.🙄🙄🙄
Ja bih ga odneo u srvis da pogledaju, a ako nije strasno, sredio. Eventualno, da prodavac plati servis ili pola servisa, mozda je za "kvar" odgovorna kurirska sluzba.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Na sve navedeno ipak cestitke na novom satu!Ne bi trebalo da bude nesto ozbiljno sto se ne da resiti.Normalno je da ce da zaostaje ako sekundara na dva tri kruga zastane-tu se gubi vreme.Zar ne?Obrati paznju da li zastane na istom mestu, jer i to moze biti bitan pokazatelj za eventualnu neispravnost,mozda zakacinje negde.proveri to pa javi.
Bookmarks sajtovi