Božićko srdačan pozdrav!
Komunicirao sam sa Raulom i trenutno nema u ponudi SEIKO SNZG15J1, koji je kod njega, tj. Creation Watch-a 99 eur + 31 eur je FedEx, znači ukupno 130eur, a koliko će naći uzeti za carinu stvarno ne znam.
Sky Watch je stvarno nešto bio bez konkretnog odgovora, rekao sam mu da je slanje u Srbiju- cena sata (gore navedenog je 107,07 eur, slanje free shipping, pitao sam za FedEx jer mi je to neka sigurnost, a oni su odgovorili da je glupo plaćati i FedEx i da je pošiljka obezbeđena jer se šalje preporučeno i ne može se desiti da sat ne stigne na moju adresu,
Čak su mi i rekli da možemo izbeći carinu u Srbiji jer će oni napisati da je vrednost pošiljke oko 20 USD.
A tačno je da se na sajtu piše da se ne šalje roba u zemljama EU- mi tamo još nismo! Ali su mi oni ipak malo rizični i baš bih dosta rizikovao, ali 110 eur u odnosu na preko 300 eur koliko traže u VITANOV-u za ovaj model sata- možda se i isplati rizik!?
Zbog svega ovoga se i rešavam da kupim meni odavno željeni Roamer power 8, nov, u zlatari, sa garancijom- a da lepo leži na ruci,leži!
SEIKO SNZG15J1 uživo nisam ni video, jer ga u Nišu nema, stiže samo ako ga naručim.
Pozdrav od Vladana!
Kolega upravo sam odgovorio Božićku po pitanju Sky Watch-a, ali ne znam da li da rizikujem- a ovako su OK, ne bih rekao da su prevaranti- s tim čtom za SEIKO SNZG15J1 daju garanciju od 1 god., a cena je 107,07eur.
Pozdrav iz Niša!
Bookmarks sajtovi