62Likes
-
Re: Kupovina SEIKO satova preko Creation Watches.com i Sky Watches.com.sg sajtova- DA ili NE
-
Re: Kupovina SEIKO satova preko Creation Watches.com i Sky Watches.com.sg sajtova- DA ili NE
Da li još uvek imate poverenje u Creationwatches nakon onih pisanja po internetu kako je ljudima stizao škart?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
Ne znam za ta pisanja, meni su 2 sata stigla bez ikakvih mana. Opet bih kupio preko njih.
-
I sam razmišljam o toj opciji ali pokolebalo me je što je neko pisao da se na novom satu krunica izvukla, a neko je spominjao da mu je bezel bio pomeren za milimeta...pa ih administrator iskulirao, kasnio sa odgovorom... Ma verovatno rekla - kazala...
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Koji je ovo fazon skywatches politike:
"We do not ship these following range of Seiko collections to EU countries: Grand Seiko, Prospex, Astron, Velatura, Premier, Sportura, Ananta"
Potpuno trulo!
-
nije trulo nego Seiko štiti svoje prave dilere u evropi od ovih sivih dilera kojima uvaljuje škartiranu robu koja nije prošla kontrolu kvaliteta
odnosno on ih štiti u evropskoj uniji jer je to zakonom uređena tvorevina, isto I Seiya ne šalje u EU
-
Netočno. Ono što dolazi kod nas je ta ista škart roba po premium cijeni. Čak nije ni u tome problem već AD za RH recimo je napravio konfuziju sa ovlaštenim servisima pa npr satove iz monobrand storea u ZG šalje u Osijek na servis.
-
jeste I to je tačno ali eto to sam hteo da ne kažem, drago mi je da ima ljudi koji su ih provalili
-
... U EU donedavno nije postojao servis za "jače" linije Seika. Čak nije problem za mehanizme jer većina do GS ima obične mehanizme (GS je posebna priča.) već je problem u sitnicama, tipa brtve, opruge itd
GS ima servis u Njemačkoj a tako i niže linije.
-
Ček malo.
Jel to hoćete da sve što od npr Seiya kupiš je smeće, a Seiko kupljen preko ovlaštenih dilera je na nivou Rolexa(ne mislim na Credor i GS)?
I svi kupci po bijelom svijetu su ispali kreteni?
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi