Aha, gledas samo sa metalnom. Mozda zlatni? Sto ga duze gledam sve mi se vise svidja. Kao i baby tuna od sdbibe
Inace, gledajuci trenutnu ponudu i cene, ja bih ovaj. I to samo zato sto sam probao turtle na metalnoj i za moj zglob treba jos pola linka.
http://www.creationwatches.com/produ...atch-8366.html
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nije 223 nego 259 :Seiko Prospex Turtle Automatic Diver's 200M SRP773 SRP773K1 SRP773K Men's Watch
A i ja sam cuo da salju nedovrsene i refurbished satove (ne moze krunica da se zavije, nesto zvecka unutra, ima udarac sa strane , zuri dva minuta dnevno...itd)
Meni je lepsa plava, a lepa je i zlatna...
Izvini, sad vidim da si napisao da je cena uz popust i kupon...izvini jos jednom.
223 je je su mi poslali kod kupon pa snižava cenu jos 10 posto ... a sto se tice kvaliteta pa jbg uvek je macka u džaku nekako jos od kupovine mog 007 imam neko poverenje jbg videćemo supruga vec ludi od moje neodlučosti
ps ala brzo ogovarm hehe ....nema potrebe za izvinjavanjem
E sad mi STVARNO treba POMOC u banci su i rekli da ce moja viza elektron da zavrsi posao instalirali mi e banking na suprugin tel (moj je lumija 640XL nije android) izvrsio sam placanje dobio sam potvdu broj 102....6 medjutim uopste nemam u e bankingu da je to placenje izvrseno odnosno da je prosla isplata neznam sta da radim da li da ponovim da li je trebalo da odradim neku potvrdu............. uzgred izabrao sam plavi iako mi se vise svidjao onaj sa zlatnim brojevima na koroni ( zena je izabrala )
Mislim da ćeš morati da zoveš banku ili da sačekaš do sutra. Naime, kada sam nedavno plaćao nešto sasvim deseto, dobio sam potvrdu da je plaćanje izvršeno, ali na računu se nije videlo ništa. Tek sledećeg dana sam dobio SMS od banke da je novac prebačen na račun prodavca. Ja sam u Intesi, pa ako je u pitanju ista banka, onda mislim da samo moraš da sačekaš do sledećeg radnog dana.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ne raiffeisenbank je u pitanju zvacu sutra inace dosada sam svako placanje autorizovao kodom koji sam dobijao iz banke a danas to nisam dobio.....
Bookmarks sajtovi