Aaaaaa to je...ja sam imao sa švajcarcima, od tada od njih više ni čokoladu.
Aaaaaa to je...ja sam imao sa švajcarcima, od tada od njih više ni čokoladu.
Hajd da javim od jutros je rezervisaano 24000 na mom računu a i dobio sam mail od njih da su poslali sat ... e sad u tom PDF dokumentu, izmedju ostalog, stoji ovaj broj "CO. REG. NO. 200819645E" da li je to broj kojim mogu pratiti pošiljku ?
Ne, posalji im mail i pitaj za tracking broj.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Kada dobiješ broj za praćenje, možeš da pokušaš na sledećem linku: Post/EMS tracking - track-trace
Naravno, možeš i da tražiš na sajtu pošte koja pripada zemlji odakle je paket poslat. Na sajtu naše pošte će biti kada paket uđe u zemlju, a imaj u vidu da i kod stranaca nekada može da bude perioda kada nema informacija o tvojoj pošiljci.
Inače broj će imati otprilike sledeći format: XX123456789YY, a poslednja dva slova označavaju zemlju iz koje je poslata.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
stanis druže jesam imao naravno, a imao je i ovaj ispod mene što se nadovezao ali on je imao da kažem višestruko iskustvo, manje više skoro svi smo imali ali neki ne pišu o tome
sa druge strane ima i ovih što ne uče iz iskustva nimalo, jedan od njih je kolega Petar koji i posle nekoliko neg. iskustava i dalje kupuje od kineskih singapurćana i oduševljeno ččeka da mu dođe sat bez kutije, računa i garancije u kesi, e za takve mi kad ih prevare nije žao
Bravo!Ni ja od kineza vise nista ... makar platio sve skuplje, sa njima posla da imam necu.
naravno moj nesretni kolega Petar, višestruka žrtva prevare i dalje nesvestan, egzaltirano broji dane do prispeća sata koji je plaćen svega par stotina evra što je ništa za jedan sat i normalno je da sat tog cenovnog ranga nema kutiju, papire i garanciju i dolazi sa greškom jer ipak se za taj sitniš ne može mnogo birati hehe Petre
Ne znam kako sam prevaren kada sam svesno odlucio da kupim od njih i sam ih rekao da posalju bez kutije...tako da nemate argumente kolega.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Милан Милановић
Singapurćani su doista loši Kinezi, većinom usled činjenice da su Singapurćani
Šalu na stranu, slažem se da je u potpunosti lična krivica ako se bilo kakvi gubici, uključujući i totalni gubitak, dese pri trgovini u kojoj sam potpuno svesno odabereš da nemaš nikakvo osiguranje i nikakav činjenični argument u slučaju da se gubitak desi jer se vodiš Del Boy-evom krilaticom "ko reskira, profitira".
Poslednja ispravka: skydrummer (15.10.2017. u 21:30)
Bookmarks sajtovi