Daredevil86, dobro došao na forum.
Kao što su ti kolege već napomenule, Tissot, naročito ovaj model koji se tebi sviđa, kupovati samo kod ovlašćenih prodavaca.
Znam da je cena previsoka u poređenju sa onim preko KP-a, ali ti ništa ne znači ta razlika ako naletiš na kopiju, a za to je verovatnoća 99%.
Na forumu Watchuseek možeš takođe pročitati komentare na ovu temu u sledećem linku
www.watchuseek.com/threads/how-to-spot-a-fake-tissot-prc-200.339622/page-27.
Ako putuješ recimo do Beča ili imaš nekog ko živi u blizini, pogledajte u Outlet centru Parndorf, tu ima jedna radnja koja se zove "Hour Passion".
Radnja je diskontna i vlasništvo je Swatch grupacije. Prodaju sve njihove brendove, spisak pogledaj na njihovoj internet stranici.
https://www.hourpassion.com/
Osim ove lokacije, imaju radnje i u Nemačkoj u Outlet Village Wertheim u blizini Würzburg-a, Outlet u Metzingen-u i na Aerodromu u Düsseldorf-u.
Problem je jedino u tome što nemaju izloženu ponudu na njihovom sajtu, nego im se moraš obratiti putem mejla i poslati upit za oznakom modela sata koji te interesuje, ili da odeš lično ako te put tamo nanese i pogledaš šta imaju na stanju.
I ja sam jedan svoj sat kupio tamo, i imam jako lepo iskustvo.
Osim toga, ukoliko kupiš sat kod njih, možeš dobiti i Global blue Tax free potvrdu sa kojom možeš vratiti veliki deo poreza na promet nazad, naravno ukoliko imaš naš pasoš.
Bookmarks sajtovi