Pa dobro, ali da platim sat 2+K pa da ga posle nosim svaki cas na odglavljivanje za 300 eura....onda predlazite drugi model ili proizvodjaca!! )))
btw. Kakvo vam je misljenje o Longines Master retrograde modelima? Nesto sam i njih gledao..
Pa dobro, ali da platim sat 2+K pa da ga posle nosim svaki cas na odglavljivanje za 300 eura....onda predlazite drugi model ili proizvodjaca!! )))
btw. Kakvo vam je misljenje o Longines Master retrograde modelima? Nesto sam i njih gledao..
Poslednja ispravka: RUS (22.7.2014. u 19:43)
Naravno da neces da ga nosis u servis svaki cast, nisu oni stekli reputaciju kakvu imaju zato sto im se satovi kvare svaki dan.
Jeste, bilo je problematicnih primeraka, ali daleko od toga da je problematican svaki sat. Kao sto Vlajo rece, sto komplikovaniji sat, veca je verovatnoca da ce nesto da se pokvari, ali to naravno nikoga ne treba da sprecava u kupovini, barem mene ne bi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne odgovaram te od kupovine sam ti nastojim reci ono sto imam iz prve ruke. U par satova se dogodila ista stvar .... Ostali modeli Longinesa su odlicni za novce koje das i u pravilu su svi ok. Ti kupujes i ti odlucujes,ja imam dva Longinesa i imao sam ih i prije, i u buducnosti cu kupovat Longines. Meni su odlicni ali taj model ne bih uzeo ,toliko od mene .
blueneonboy....daj ponovno procitaj moj zadnji post....
Bookmarks sajtovi