Pozdrav svim članovima!
Forum pratim skoro godinu dana, čituckam, vagam, plačem, kidam kosu u potrazi za idealnim satom. Naravno, nisam milioner pa ću malo da sačekam. Tako je došlo vreme da se i ja registrujem i da vas malo gnjavim.
Isčitavajući forum zaljubio sam se u Strelu koji je jedan od članova imao, letos je sve bilo spremno da odem kod gosn Julliana i da je uzmem: Poljot, Russische Uhren, Julian Kampmann - Chronograph STRELA ali ne lezi vraže, finansijska situacija se izmenila (nebitni razlozi). Stoga, od tada opet provedoh par meseci u potrazi za idealnim a pristupačnim satom.
Po preporuci par članova, na Creation Watches sajtu naiđoh na dosta dobrih Seiko satova za lepe pare.
Seiko Premier Perpetual Calendar SNQ105P1 SNQ105P SNQ105 Men's Watch
Ovaj mi je odmah zapao za oko i spremam sam da ga kupim. E sad, ne bih bio ja kada ne bih pitao za svaki slučaj. Na nekom hrvatskom portalu sam pročitao da je mehanizam kod ovog sata "loš" (u odnosu na mehanizme koje ugrađuju u druge modele). o.O
Nažalost, situacija je takva da ne mogu da izdvojim više od 200 - 250 evra za sat (ovaj se savršeno uklapa u to), pa bih vas zamolio da date neku preporuku za sat u tom cenovnom rangu , ukoliko su gospoda sa Hr portala u pravu (po ugledu na gore pomenuti > elegantan, kožna narukvica).
I ovaj mi je Seiko Premier Chronograph Alarm Watch SNAD29P1 SNAD29P SNAD29
Bookmarks sajtovi