Gledajući malo po netu zapao mi je za oko ovaj model:
Seiko SNZH67K1 - SNZH67K1 [SNZH67K1] Seiko 5 Sports Automatic SNZH67 [SNZH67]
Šta mislite o njemu...
Malo me brine ovaj PVD čelik koliko se lako guli (u odnosu na klasičan SS).
Gledajući malo po netu zapao mi je za oko ovaj model:
Seiko SNZH67K1 - SNZH67K1 [SNZH67K1] Seiko 5 Sports Automatic SNZH67 [SNZH67]
Šta mislite o njemu...
Malo me brine ovaj PVD čelik koliko se lako guli (u odnosu na klasičan SS).
A mozda nesto ovako?
Koliko sam ja čitao na netu o PVD procesu, trebalo bi da je poprilično izdržljiva ta crna boja i da ne spada. Bratu sam uzeo Seikov Black Sea Urchin, i nisam razmišljao ni trenutka, jer predivno izgleda sat u toj crnoj varijanti. E sad, on ne pazi svoje stvari ama baš ni malo, ali sat za sada drži boju......videćemo kroz neko vreme.
Ne znam da li si bacio pogled na ovaj tekst:
Satovi - Svet Satova - Re: (PVD) black satovi
Pa naravno... ovo su MUST READ tekstovi.
Još jedan model mi je ozbiljno zapao za oko:
SEIKO XSKZ231K1 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd
Seiko 5, automatik, mehanizam 7S36 (23 jewels), 200m WR, ušrafljujuća krunica,....
Šta ovde ima loše... (zanemarimo izgled jer je to subjektivna kategorija)
Prvi model mi je univerzalniji, dok kod drugog ne znam da li bi "prevelika krunica" sa leve strane predstavljala problem... Jesi ga pogledao i probao kod Vitanova?
To stoji. Ali baš ta krunica mu daje na šmekerskom izgledu.
Još nisam stigao, ali idem sigurno da ga probam. S'obzirom da sat nosim na levoj ruci, ne bi trebalo da ona predstavlja problem...
Ima tu još nešto... prijatelj sam sa Vitanovima, pa mi je glupo da kupim Seiko a da nije kod njih...
Verujem da ćeš tek znati kada ga isprobaš.
Ako ga budeš kupovao obavezno se raspitaj za popust...
Nista! It's a freakin' Seiko!Seiko 5, automatik, mehanizam 7S36 (23 jewels), 200m WR, ušrafljujuća krunica,....
Šta ovde ima loše...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi