9Likes
-
Re: Mondaine i(li) Rodina-dress satovi?
Eto bezbijev prijedlog sa Seiko linijom je odlican da demonstriram svoje stavove. Meni je SARB 065 Cocktail time OLICENJE dress sata, elegancije, i najvaznije- necega sto je prelijepo, ali ga ne bih mogao nositi svaki dan, jer je jednostavn TOO MUCH, odnosno po meni i preposeban za bilo kakav stajling. Ostali modeli su mi...preobicni, ne uzbudjuje me nijedan onako posebno.Niti su predress, niti preobicni, ali na običan način.
Medjutim, upravo sam ovoga Riki Watanabea zaboravio dodati u konkurenciju. To je UPRAVO sat na koji ciljam svojim pitanjem i gornjim kriterijima, i u istoj mi je kategoriji kao Mondaine u tom smisli. dakle, ima ono nesto 'nesvakidasnje i dizajnerski posebnije (te kazaljke i izdignute markere, a i dovoljno je jednostavan. I on dolazi u obzir, naravno. Kako stojite sada s ljestvicom ?
P.S. kod rikija je i sto se tice velicine ista situacija kao s Mondaineom. Iako je u biti vrlo mali, meni bi odgovarao, uzevsi u obzir koliki mi je zglob, i vjerujem da bi odlicno stajao.Osobito u dress svrhe.
Poslednja ispravka: gogmajster (29.1.2014. u 14:17)
-
Re: Mondaine i(li) Rodina-dress satovi?
Upravo zato sam te i pitao ovo sa Seikom, da bih video sta tacno zelis, a sada sam i shvatio. Ako mi padne jos nesto na pamet, dacu predlog. pozz
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi