Rus niti Kinez, kako novi tako stari, nemaju šta da traže pored Seika.
Pozdrav
Rus niti Kinez, kako novi tako stari, nemaju šta da traže pored Seika.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Vidim da na ovom forumu su jako podeljena misljena oko Seika. Neki su zestoki protivnici ovog brenda. Ne znam zasto?? Ljudi izgleda vole da plate vise za nesto, pa da se osecaju zadovoljni sobom.:'( Seiko je odlicna kupovina u bilo kom a ne samo u najjeftinijem segmentu.
^ ma, ne shvataj to mnogo ozbiljno - to ti je nas lokalni folklor, malo podbadnja na liniji omega - rolex - seiko.
jole777 kaže:
Mmm da videla sam da se to zna ozbiljno zakuvati a pricamo samo o satovima....pobogu. Ne valja ni jedan i svi su dobri. Ostavice te deci u nasledstvo prelepe satove koji bi i njih nadziveli ali deca ce verovatno skupljati salvete ili znacke...
Ako se dvoumite izmedju omege i rolexa,uzmite seiko
Odluka je pala,bacam se u poteru...
Ukoliko je neko ko ima pay pall voljan da mi pomogne,naravno uz adekvatnu nadoknadu,neka mi se javi pp
Ma da prošlo je vreme Švajcarca sad je vreme Japanaca.
Seiko Prc, Japanac.
... moja dva seiko japanca ....
... pa mi recite da su bezveze...
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Nije baš generalno najjeftiniji, ali jeste jedan od najjeftinijih satova sa ETA/Valjoux 7750, a po meni i jedan od najlepših, čitao sam komentare o njemu i kažu da je kvalitet završne obrade odličan.
Accutron Gemini
Prelep je @misko! KOja mu je cena? Mehanizam je jedan odlicni, toliko vec proveren 7750, tako da ako je povoljna cena, onda je ovaj sat odlicna kupovina.
Bookmarks sajtovi