ja ipak ne bih tek tako otpisao IWC, on u taj cenovni rang ugradjuje ETA mehanizme, ali one najbolje, ja licno bih uzeo pre IWC pilot ili aquatimer (njega nisi spomenuo, mozda ga nisi ni video) nego Sinn slicne cene, ali tebe pilot ne radi tako da on otpada, portofino mozes uzeti za 2.500, sa popustom i odbitkom poreza u inostranstvu, to je najniza cena, mada moze mnogo skuplje da ti izadje, zavisi od carinika , Sinn koji je tegimentiran ce izgledati i posle nekoliko godina upotrebe kao nov, Sinn ugradjuje i selitu u svoje satove, nije uvek ETA, po kom sablonu ne znam jos uvek, negde pise ETA, negde selita...e sad ja sam razmisljao, ako kupis Sinn i zelis da ti on dugooooo godina izgleda kao nov, nisam siguran da li se tegimentirano kuciste moze polirati kad se posle godina upotrebe ipak osteti, da li Sinn radi restauracije svojih satova i kompletna ciscenja, verujem da radi, pa tako obicno celicno kuciste mozes ispolirati, sat poslati u manufakturu i na kraju sat i dalje izgleda kao nov, IWC je tu, sto se tice postprodaje veoma uredan, ne bi ni bio inace tako cenjen
a uvek mozes poslati mejl Sinn-u ako te nesto dodatno interesuje, Sinn je odlican brend, nije prepoznatljiv poput Breitlinga ili Omege, ali je itekako cenjen medju poznavaocima satova, ja imam u planu, vec neko duze vreme, nazalost, da kupim sat koji bi mi trajao dugo i koji ne bi bio jeftin i bitna stavka mi je bila postprodaja, zato ti napisah da obratis paznju i na nju
Bookmarks sajtovi